• 978-90-5999-0562

Iedereen kan Gods stem verstaanOntdekken hoe God spreekt in je leven

€ 14,95
0 reviews
Aantal:
Per vandaag bestelbaar en leverbaar bij ons en vanaf vrijdag 17 mei ook verkrijgbaar in jouw favoriete christelijke boekwinkel...

Waar bent U, God?
Deze vraag is meteen de korte samenvatting van de eerste 23 jaar van mijn leven. Ik (Carolijn de Bresser) probeerde God te vinden, maar vond Hem niet. Ik bad, maar hoorde niets. Las in mijn bijbel... en begreep het niet. Het was zo leeg en het bleef zo stil. Door die stilte gaf ik langzaam mijn geloof op. Waarom zou ik luisteren naar een God die misschien wel het beste met mij voor heeft maar Zich niet laat horen? Hoe kan ik een relatie aangaan met Iemand die niet terugpraat? Waarom zou ik me houden aan regels van Iemand waar ik niets mee heb?

In onze tijd is er een grote honger naar echtheid, naar zingeving en verdieping. In mijn boek wil ik je laten zien hoe ik Gods oneindige liefde voor mij ontdekte en Hem alsnog vond. Ik wil je handvatten geven voor hoe ook jij een relatie met God kunt krijgen en hoe je Zijn stem kunt leren verstaan, hoe jong of oud je ook bent. Iedereen kan Gods stem verstaan. God wil veel concreter bij je leven betrokken zijn dan jij tot nu toe misschien voor mogelijk hebt gehouden!Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Iedereen kan Gods stem verstaan

Iedereen kan Gods stem verstaan

Carolijn de Bresser
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Carolijn de Bresser

Carolijn de Bresser
Meer van Carolijn de Bresser