• 978-90-6067-4697

Het goede levenOp Jezus gaan lijken in woord en daad

€ 22,50
0 reviews
Aantal:
‘Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zijn of haar leven wenste te vergooien. We willen allemaal gelukkig zijn, en het liefst willen we dat 24/7.’

Geluk. Een goed leven. Wanneer heb je dat bereikt? Waar is het van afhankelijk? Welke rol spelen andere mensen daarin? Als je aan ouders vraagt wat ze wensen voor hun kinderen, is het antwoord steevast: geluk. Maar welke definitie van geluk geef je hun mee? Wanneer kun je zeggen dat het leven goed is?

Wij mensen zijn gelukzoekers. De Here Jezus houdt ons in de Bergrede voor: ‘Zoek eerst het koninkrijk van God, en zijn gerechtigheid, en al het andere ontvang je bovendien!’ Maar is dat ook de weg die wij gaan richting het geluk? Of hebben we ons laten verleiden door de wereld, die ons voorhoudt dat het goede leven vooral een zaak van gezondheid is en van materiële welstand?

In zijn bekendste preek ooit zet Jezus de wereldse definitie van een goed leven naast zijn koninkrijksdefinitie. James Bryan Smith volgt in Het goede leven dat patroon, en laat ons zien hoe wij aan de hand van de Bergrede in woord en daad meer op de Here Jezus kunnen gaan lijken. Zodat we niet langer zelfzuchtig jagen naar geluk, maar voldoening gaan vinden in het volle leven dat Hij ons biedt.

God is goed, Het goede leven en In goed gezelschap vormen samen een discipelschapstrilogie, met als thema Worden als Jezus. God is goed en Het goede leven zijn al beschikbaar, In goed gezelschap verschijnt vermoedelijk in 2024 of 2025.

In het filmpje introduceert James Bryan Smith zelf zijn boek.

Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 312
Jaar van uitgave: 2023


Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Het goede leven

Het goede leven

James Bryan Smith
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg