Boeken van James Bryan Smith

James Bryan Smith (Jim) is professor in de theologie aan de Friends University in Wichita, in de staat Kansas.

In 1988 zei zijn vriend en mentor Richard Foster tegen hem: 'Jim, ik ga een nieuw werkterrein in Gods Koninkrijk ontginnen. Het is tijd dat de muren tussen de verschillende denominaties worden geslecht. De kerk moet beter worden in haar belangrijkste taak - discipelen maken. En mensen moeten leren hoe ze zich kunnen trainen in een geestelijk leven, niet alleen persoonlijk, maar ook in groepsverband. We moeten de kerk van vandaag helpen om in verbinding te blijven staan met de kerk van vroeger. Ik wil jou vragen of je mij wilt helpen om dat op te zetten en te leiden.' Jim zei ja. Dat betekende het begin van een nieuwe bediening: Renovare. Jim is een van de oprichters.
Renovare helpt mensen en kerken om opnieuw te ontdekken hoe je je kunt oefenen in een geestelijk leven, om zo steeds meer op Jezus te gaan lijken. De boeken die Jim schreef, heeft hij in samenwerking met deze organisatie gedaan.

God is goed is het eerste deel van de serie Worden als Jezus.
Jim en zijn vrouw horen bij de United Methodist Church, en wonen in Wichita, Kansas. Ze hebben twee kinderen.

Meer van James Bryan Smith

God is goed

God is goed

James Bryan Smith
€ 15,95
Het goede leven

Het goede leven

James Bryan Smith
€ 22,50
James Bryan Smith

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg