Het Gat in ons evangelieWat vraagt God van ons, in de strijd tegen armoede?

€ 19,95
3 reviews
Aantal:
"Wij kunnen de generatie zijn die niet langer accepteert dat de plek waar een kind woont, bepaalt of het zal leven of sterven. Maar zullen wij die generatie ook zijn? De geschiedenis zal onze rechter zijn, maar wat er in de geschiedenisboeken geschreven gaat worden, is aan ons!"
Bono, musicus en mede-initiatiefnemer voor de ONE-campaign

Wat verwacht God van ons? Gaat het in ons geloof om kerkgang, bijbelstudie en het vermijden van ernstige zonden, of verwacht God meer van ons? Hebben wij Gods hele evangelie aangenomen of zit er een gat in ons evangelie?

Evangelie zonder zorg voor de armen is niet compleet


Een aantal jaar geleden moest Richard Stearns die vragen eerlijk onder ogen zien. In een rieten hut in Oeganda luisterde hij naar het ontroerende verhaal van een jonge wees. Hij hoorde het aan en begreep dat het evangelie zonder zorg voor de armen niet compleet is. Hij begon de Bijbel te bestuderen, en de statistieken over welvaart en armoede; hij las en herlas de woorden van Jezus, en ontdekte dat de werkelijke boodschap van het evangelie veel verder gaat dan onze redding alleen.

In Het gat in ons evangelie doet hij verslag van zijn persoonlijke zoektocht en roept hij ons op indringende wijze op om geloof een zaak van hart, hoofd én handen te maken. De tijd dringt, niet alleen voor de miljoenen armen, maar ook voor ons!

"Een pakkende oproep van Richard Stearns, zeer de moeite waard om te lezen. Laat het je in beweging zetten voor hen die in nood zijn."
Joël Voordewind, Tweede Kamerlid ChristenUnie

"Ik wist niet dat de Bijbel zoveel te zeggen had over armoede en onze rol als Gods volk in deze gebroken wereld. Na het lezen van 'Het gat in ons evangelie' kan niemand meer zeggen: "Heer, we wisten het niet".€™
Kees Kraayenoord, musicus en aanbiddingsleider

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Actief leven voor God!29 mei 2018
Eerlijk en aangrijpend geschreven. Spoort aan tot actie!
Inspirerend27 juni 2017
In zijn boek vertelt de auteur hoe hij zelf zover gekomen is dat hij bij World Vision is gaan werken. En hij legt sterk onderbouwd uit waarom hij van mening is dat iedere christen zich hard zou moeten maken om de armoede de wereld uit te helpen. Een indrukwekkende lijst van prominenten beveelt het boek aan, waaronder: Madeline Albright, Bono, en vaderlanders als Joël Voordewind en Hanna Verboom. Lezen dus!
Het gat in ons evangelie14 februari 2017
Wat een ontzettend goed boek. De moeite waard voor iedereen om te lezen. Het opent je ogen voor armoede en onrecht. Het boek inspireert en passioneert je om recht te doen op deze wereld.

Recent bekeken

Het Gat in ons evangelie

Het Gat in ons evangelie

Richard Stearns
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg