Gideonietje - Geloof
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-5113

Gideonietje - GeloofDe zekerheid van de Hoop

€ 3,95
3 reviews
Aantal:
'Geloof is niet een garantie tegen moeilijkheden, maar wel tegen nederlagen.'  Door dit soort eenvoudige waarheden is Corrie ten Boom beroemd geworden. Zij moedigt ons aan in Jezus Christus te geloven en op Gods beloften te vertrouwen. Bemoedigend, troostend, leerzaam, corrigerend, stimulerend...

Dat zijn de Gideonietjes, mooie klein boekjes die je meeneemt in je tas of binnenzak. Ze zijn voor jezelf, om te lezen als je even tijd hebt. Of voor een ander, om weg te geven als een mooi cadeautje voor de prijs van een kaart. Gideonietjes spreken tot je hart, tot je diepste innerlijk.

Elk Gideonietje is een kostbaar kleinood.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Corry ten Boom, een vrouw naar God's wil, inspirerende schrijfster..16 februari 2017
Klein boekje met 'grootse inhoud' ze schrijft voor mij in zeer begrijpende logische geachtengangen. geen gedweep of beterzijn dan anderen maar 'recht (voor zijn raap) uit het hart. Daar heb ik, als nuchtere zaanse wat aan. Handig zijn ook de steeds vermelde bronnen in/uit de Bijbel. aanrader(tje)
Sterke boodschap en fijn om te lezen07 februari 2017
Omdat het een klein formaat is, is het makkelijk om mee te nemen. Verder zijn het korte hoofdstukjes, wat ik persoonlijk prettig lezen vind tijdens het reizen. Verder vind ik de boodschap heel mooi en deze wordt goed overgebracht. Het is niet alleen leuk om te lezen, maar ook erg leuk om weg te geven.
Super makkelijk om uit te delen07 februari 2017
dit boekje is geweldig om uit te delen en de inhoudt liegt er niet om. Een boekje van geloof hoop en liefde en zo makkelijk te lezen een aanrader.

Recent bekeken

Gideonietje - Geloof

Gideonietje - Geloof

Corrie ten Boom
€ 3,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg