De Vijf gewoontes

€ 22,50
0 reviews
Aantal:
Hoe kan ik meer impact hebben op de jongeren in mijn gezin, kerk, school of omgeving? Wat kan ik doen om écht verschil te maken? Ervaren jongerenwerker Jonathan Pellegrom laat het zien in dit boek.

Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Door wie zij zijn en door wat zij uitleven kunnen zijn een krachtige verandering teweegbrengen in het leven van jongeren. Iedereen kan deze vijf gewoontes uitleven, ongeacht persoonlijkheid, leeftijd, talenten of aangeboren vaardigheden. Als jij je inzet om je deze gewoontes eigen te maken, zal de positieve invloed op de jongeren in jouw leven onvermijdelijk zijn.

Elk van de vijf gewoontes wordt geïllustreerd met inspirerende verhalen, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en dagelijkse oefeningen. Of je nu meer positieve invloed wilt hebben als ouder, verschil wilt maken in jouw kerk, op school of in jouw omgeving, de gewoontes in dit boek zullen je helpen dit doel te bereiken.
Daarnaast vind je in het boek de link naar een praktisch werkboek, een assessment om je voortgang te meten en een online training.

"Een must-read voor iedereen die met jongeren aan de slag wil."
Bram Rebergen, directeur Youth for Christ Nederland

Op zondag 9 februari sprak Jonathan met Jan van den Bosch in een uitzending van Hour of Power over zijn leven, zijn boek en zijn jongerenwerk. Via deze link https://hourofpower.nl/uitzendingen/de-dienst-van-9-februari-2020/ kun je de uitzending bekijken.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

De Vijf gewoontes

De Vijf gewoontes

Jonathan Pellegrom
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Jonathan Pellegrom

Jonathan Pellegrom
Meer van Jonathan Pellegrom