• 978-90-6067-7414

Gezond leven gezond gelovenEen gezonde levensstijl, op basis van de Bijbel

€ 16,50
3 reviews
Aantal:
Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat willen we allemaal. We willen sterk, vitaal en actief zijn, tot zegen van anderen. We verlangen naar een jeugdig en aantrekkelijk uiterlijk, een gezond lijf en een levenslustig en blij innerlijk. Vaak denken we dat zo'n leven een lot uit de loterij is, of alleen maar het gevolg van de toevallige samenstelling van onze genen. De waarheid is echter dat we veel in eigen hand hebben.

In Gezond leven, gezond geloven vertelt Stormie Omartian hoe zij zelf worstelde met een broze gezondheid en innerlijke onrust. Ze leerde God kennen en zijn vrede "die alle verstand te boven gaat". Vanuit die ontdekking ging ze op zoek naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Ze verdiepte zich in de Bijbel en las tientallen boeken over gezondheid. Zo ontdekte zij zeven belangrijke aspecten van een gezonde levensstijl: innerlijke vrede, puur voedsel, voldoende lichaamsbeweging, voldoende zuiver water, bidden en vasten, voldoende frisse lucht en zonlicht, en een goede verhouding tussen rust en inspanning.

Gezond leven, gezond geloven is een goed hulpmiddel op weg naar een leven tot eer van God en tot vreugde van jezelf en je omgeving.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Fijn boek27 juni 2017
Fijn boek, makkelijk leesbaar en praktisch uitvoerbaar.
Toch jammer dat er veel nadruk ligt op afvallen ipv gezond worden/blijven.
Met hoofd, lijf en hart leven zoals God het heeft bedoeld28 maart 2017
Dit praktische boek biedt handvatten voor een gezonde leefstijl gebaseerd op Bijbelse uitgangspunten. De beschreven principes zijn eenvoudig in de praktijk te brengen, maar vragen wel discipline en toewijding om vol te houden. Voor mij en anderen in mijn omgeving is dit boek van onschatbare waarde gebleken. Met als resultaat een betere gezondheid, meer balans en het doorbreken van ongezonde gedragspatronen.
Praktisch en duidelijk07 februari 2017
Toen ik het verlangen kreeg om gezonder en eerlijker te gaan leven heb ik dit boekje gekocht.
Het boek geeft praktische tips om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te gaan leven.

Recent bekeken

Gezond leven gezond geloven

Gezond leven gezond geloven

Stormie Omartian
€ 16,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg