• 978-90-6067-2952

Fireproof Laat je partner nooit in de steek.

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
Als hij in brandende gebouwen zit, houdt captain Caleb Holt zich aan de lijfspreuk van iedere brandweerman: Laat je partner nooit in de steek. Maar thuis, tussen de laatste vonken van zijn huwelijk, trekt hij zich daar weinig van aan.

Als klein meisje wilde Catherine Campbell trouwen met een lieve en moedige brandweerman… een man zoals haar vader. Inmiddels is ze zeven jaar getrouwd met Caleb Holt, maar er is weinig sprake meer van liefde. Na talloze ruzies leven ze langs elkaar heen en verlangen ze naar iets nieuws.

Om een scheiding af te wenden, daagt Calebs vader hem uit tot een experiment van 40 dagen: De uitdaging van de liefde. Hoewel hij zich afvraagt of het nog de moeite waard is, stemt Caleb ermee in, vooral om zijn vader niet teleur te stellen.
Nadat hij aan het experiment is begonnen, komt Caleb tot de overtuiging dat zijn vrouw en zijn huwelijk het waard zijn om voor te vechten. Mensen redden is zijn dagelijks werk, maar nu staat brandweerman Holt voor de zwaarste opdracht van zijn leven: het hart van zijn vrouw heroveren.

Spanning, humor en romantiek wisselen elkaar af in deze roman van Eric Wilson, die is gebaseerd op de film Fireproof. In het boek worden karakters, dialogen en situaties veel dieper worden uitgewerkt dan in de film.

In Fireproof wordt verwezen naar het dagboek The Love Dare, in het Nederlands uitgegeven onder de titel De uitdaging van de Liefde. Ook dat boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Gideon.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
heerlijk boek14 februari 2017
Ik vind het een geweldig boek. ik heb het in een keer uitgelezen. het is een mooi verhaal en het zet je zelf ook aan het denken.
Eveline Jansen
Geweldig12 juli 2016
Geweldig boek, net als de film en het boek de Uitdaging in de Liefde. In dit boek lees je hoe je nooit zomaar op moet geven . Je vecht door zeker voor je huwelijk. Het huwelijk is heilig, en waard om voor te vechten. Dit boek is een aanrader. Voor iedereen die getrouwd is. Of van plan is om te gaan trouwen.

Recent bekeken

Fireproof

Fireproof

Eric Wilson
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg