Boeken van Eric Wilson

Thrillerauteur Eric Wilson is geboren in Californiƫ en groeide op in de staat Oregon. Zijn ouders smokkelden Bijbels naar Oost-Europa. Hij herinnert zich die jaren nog goed. Het leven was een avontuur, vol spanning en exotische culturen en mensen, en op z'n tiende was hij al in meer dan 23 landen geweest. Op de universiteit ontmoette hij Carolyn Rose. Eric en Carolyn wonen inmiddels in Nashville, Tennessee en hebben twee dochters.

In 2007, tijdens een worsteling met God, kwam hij tot een belangrijke ontdekking: "Ik besefte dat mijn vrouw en kinderen mijn goddelijke opdracht zijn, mijn levensdoel. Als ik zou sterven op mijn negentigste en nooit iets zou hebben bereikt, maar wel een gezin zou achterlaten dat zonder enige twijfel zou weten dat ik met mijn hele hart van hen heb gehouden, dan zou dat een prima nalatenschap zijn."

Eric Wilson heeft meerdere boeken geschreven, maar zijn roman Fireproof is het eerste boek van zijn hand dat een New York Times bestseller werd.

Meer van Eric Wilson

Fireproof

Fireproof

Eric Wilson
€ 19,95
Fireproof (DVD)

Fireproof (DVD)

Eric Wilson
€ 14,95
Eric Wilson

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg