Echt Christendom

€ 16,95
3 reviews
Aantal:
Bob George begon zijn christelijke wandel in een staat van verliefdheid op zijn Redder, om een paar jaar later bekaf en teleurgesteld te ontdekken dat het leven als christen niet de vervulling had gebracht waarop hij had gehoopt. Hij deed keurig wat van hem verwacht werd, maar dacht uiteindelijk gefrustreerd: is dit alles?

Zijn worsteling en zijn overwinning deelt hij in dit boek. Het grote, adembenemende geheim is dat Gods genade overvloedig beschikbaar is, en dat leven onder druk van de wet niet langer nodig is. Dat is het christendom met een hoofdletter C.

Dit boek geeft je antwoord op de volgende vragen:

* Wat heeft Jezus werkelijk voor ons bewerkt door zijn dood aan het kruis en zijn opstanding?
* Wat betekent het dat Christus in mij leeft?
* Waarom worstel ik toch met zonde, schaamte en schuldgevoelens?

Met zijn boeiende verteltrant neemt Bob George je mee naar het Leven. Om nooit meer dorst te hebben. Op het leven!

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Christiaan Fousert
Openbaring10 februari 2021
Dit boek is voor mij een echte openbaring geweest van hoe het christelijke geloof echt in elkaar steekt.
Door dit boek heb ik een diepere relatie met Jezus gekregen en ben ik meer gaan leven vanuit de opstandingskracht die hij geeft.
Ik raad echt iedereen aan dit boek te lezen.
Echt Christendom is een Persoon: Jezus Christus18 juli 2019
Na drie dagen lezen heb ik het boek uit en ben meer gaan begrijpen waar ik zelf tegen aan liep. Nog meer dan eerst ben ik gaan begrijpen wat de genade en liefde van God werkelijk inhouden. Heel veel Bijbelteksten waren voor mij zo vanzelfsprekend geworden dat ik de diepe rijkdom niet meer zag. Korte samenvatting van dingen die mij hebben aangesproken:
We zijn geschapen naar Gods beeld, dit betekent het zichtbaar maken van Gods leven vanuit een liefdesrelatie met Hem. De volmaakte zichtbare vertegenwoordigers zijn van een onzichtbare God. Adam was hierin volmaakt totdat Satan hen verleidde om zelf God te zijn. Niet meer verbonden met God maar zichzelf als middelpunt nemend stierven ze eerst geestelijk en daarna lichamelijk. Geestelijk dode mensen waren het gevolg.
1.Door het sterven van Jezus ontvangen we een herstelde relatie door volkomen vergeving van al onze zonde en schuld. Van wieg tot het graf is de zonde betaald. We zondigen nog steeds maar het wordt niet meer toegerekend!
2. Door de opstanding van Jezus ontvangen we Jezus Leven. Hij komt in ons wonen en wil door ons heen werken. Gods eigen leven in ons. Met Christus ben ik gekruisigd en niet ik leef maar Christus leeft in mij. Hij maakt Zijn gestalte in ons zichtbaar.
Jezus kwam niet alleen uit de hemel om mensen uit de hel te redden; Hij kwam uit de hemel om in ons te komen LEVEN! Jezus is dus niet gekomen om ons te helpen om Hem te dienen maar om Zijn LEVEN door ons heen te LEVEN! Christus is in u, hij is uw hoop op goddelijke luister Kol1:27

We zijn geen zondaars meer, net zoals een vlinder geen rups meer is. Als we Jezus redding aanvaarden zijn een nieuwe schepping. Je bent heilig. Je ontleent je identiteit niet meer aan je gedrag maar aan wie je bent in Christus. (Je moet niet zeggen: Ik ben een zondaar gered door genade).God houdt van je en Hij accepteert je wie je bent met liefde kijkt hij naar je en niet met veroordeling, of afkeuring. Je bent volmaakt in Christus. Je bent voor God net zo aanvaardbaar en rechtvaardig als Jezus zelf. Het Christendom is geen cursus gedragsverandering; het is een heel nieuw Leven. Echt Christendom is een persoon, de levende Heer Jezus Christus
Eye-opener!29 mei 2018
Dit boek is echt geweldig. Er worden onderwerpen behandeld waar wij als christenen vaak over struikelen of waar we een verkeerd beeld over hebben gevormd. Zeker een aanrader!

Recent bekeken

Echt Christendom

Echt Christendom

Bob George
€ 16,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg