• 978-90-6067-3799

De Verscheurde sluierHet verhaal van het moslim-meisje Gulshan Esther opgetekend door Thelma Sangster

€ 13,50
1 review
Aantal:
Ze zat gevangen in de strakke, traditionele regels van de moslim-religie. De bindende normen ten opzichte van de vrouw en haar lichamelijke handicap gaven de Pakistaanse Gulshan Fatima een gevoel van machteloosheid en verdriet.

Ze verlangde zo naar vrijheid, gezondheid, geluk en waarheid. In de hoop dit alles te vinden, reisde zij met haar vader de halve wereld rond. Ook een reis naar Mekka gaf geen uitkomst. Gulshan bestudeerde ijverig de Koran in de hoop daarin uitkomst te vinden. Op een dag las zij over de profeet Jezus…

Eindelijk vond zij waarnaar zij zoveel jaren op zoek was geweest. God beantwoordde op overduidelijke wijze haar wanhopig zoeken naar genezing en bevrijding. Lees het in De Verscheurde Sluier.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Piet Laan
Geweldig getuigenis23 december 2020
Hoe bijzonder dat Jezus haar persoonlijk mocht vertellen dat Hij de Verlosser is en dat de hoop van Hem komt en niet van Allah... Jaren bad ze tot Allah maar het was Jezus die haar genas.. Dat kende ook een prijs maar daarmee mocht ook haar zus tot Leven worden gewekt.. Geweldig boek , geeft begrip en inzicht in de cultuur in Pakistan en andere strenge moslim landen. Goed voor je algemene kennis!

Recent bekeken

De Verscheurde sluier

De Verscheurde sluier

Thelma Sangster
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg