• 978-90-6067-3799

De Verscheurde sluierHet verhaal van het moslim-meisje Gulshan Esther opgetekend door Thelma Sangster

€ 12,50
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Ze zat gevangen in de strakke, traditionele regels van de moslim-religie. De bindende normen ten opzichte van de vrouw en haar lichamelijke handicap gaven de Pakistaanse Gulshan Fatima een gevoel van machteloosheid en verdriet.

Ze verlangde zo naar vrijheid, gezondheid, geluk en waarheid. In de hoop dit alles te vinden, reisde zij met haar vader de halve wereld rond. Ook een reis naar Mekka gaf geen uitkomst. Gulshan bestudeerde ijverig de Koran in de hoop daarin uitkomst te vinden. Op een dag las zij over de profeet Jezus…

Eindelijk vond zij waarnaar zij zoveel jaren op zoek was geweest. God beantwoordde op overduidelijke wijze haar wanhopig zoeken naar genezing en bevrijding. Lees het in De Verscheurde Sluier.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Piet Laan
Geweldig getuigenis 04 mei 2017
Dit is een van de mooiste getuigenissen die ik heb gelezen. En ik heb er honderden gelezen want ik hou van waargebeurde verhalen. Ben er door tot geloof gekomen. Een aanrader en bemoediging voor elke gelovige en melk voor de niet gelovige. Het is nog steeds actueel, een moslima die oog in oog komt met Jezus en geneest. Leest ook fijn weg en leuk om als kado te geven in plaats van een bloemetje. Veel plezier Piet

Recent bekeken

De Verscheurde sluier

De Verscheurde sluier

Thelma Sangster
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg