• 978-90-6067-6998

Brandende Kwesties 7 vragen waar we met het christelijk geloof tegenop lopen

€ 14,95
1 review
Aantal:

Als christen heb je antwoord gekregen op vele vragen. In ieder geval op de vraag: 'Waarvoor leef ik?' Maar er blijven nog best veel onbeantwoorde vragen over. Daar loop je, bijvoorbeeld, tegenop in gesprekken met mensen die niet zoveel van Jezus Christus moeten hebben.

Nicky Gumbel bespreekt in Brandende Kwesties een aantal van deze geloofsvragen - duidelijk, zonder arrogant te zijn.

De vraag die het meest aan christenen gesteld wordt, is wellicht de vraag waarom God het lijden in de wereld toelaat. Een andere veel gestelde vraag is of alle godsdiensten gelijk zijn. Of waarom seks voor het huwelijk en homoseksualiteit niet Gods goedkeuring hebben. Aan de manier waarop de schrijver deze en andere onderwerpen benadert, merk je dat de liefde tot God en de medemens de drijvende factor is.

Wie dit boekje aandachtig heeft gelezen, zal minder in verlegenheid worden gebracht door vragen waar hij mee zit of die op hem worden afgevuurd. Dan nog blijven er genoeg vragen over waarop hij eerlijk zal moeten antwoorden: 'Ik weet het niet.'

Een vervolg op het succesvolle basisboek van de Alpha-cursus: 'Een kwestie van leven'.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Dit boekje heeft me zeer geraakt16 augustus 2018
Ik ben echt onder de indruk over hoe men hier binnen de beperkte ruimte, op een duidelijke manier de christelijke visie verwoord. Niet bang voor zelfkritiek en op een niet veroordelende manier worden de onderwerpen toegelicht. Echt een aanrader.

Recent bekeken

Brandende Kwesties

Brandende Kwesties

Nicky Gumbel
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg