Bijna ThuisEen hoopvol en wijs boek over de realiteit van het ouder worden.

€ 14,95
4 reviews
Aantal:
"Bijna thuis is een praktisch boek. Het beschrijft de laatste periode van ons leven niet als een saaie etappe, maar als een periode van nieuwe kansen en uitdagingen. Het stimuleert oudere mensen om krachtige mensen te zijn."€™
ds. Arie van der Veer

Billy Graham, de wereldberoemde evangelist, prediker en schrijver, kijkt in dit ontroerende boek terug op zijn leven. Hij onderzoekt de uitdagingen van het ouder worden en put daarbij wijze lessen uit het Woord van God. Hij doet dat heel praktisch, en met de geestelijke rijkdom en wijsheid van iemand die een lang leven met God heeft gewandeld.

Omarm de ouderdom


Oud worden is niet iets om te ontkennen of bang voor te zijn, maar iets om te omarmen als onderdeel van Gods plan voor jouw leven. De Bijbel staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen die op latere leeftijd door God werden gebruikt, vaak met grote gevolgen. Denk aan Noach, Abraham, Mozes, Jozua, Elisabeth, Anna en Johannes. Als wij oud worden, heeft God een reden om ons nog hier te houden. Wat is dan zijn bedoeling met deze jaren? Hoe kunnen we ons leven daarop afstemmen? Hoe bereiden we ons goed voor op de eeuwigheid? En hoe laten we een goede, immateriële erfenis achter?

'€˜Oud worden was de grootste verrassing van mijn leven,' schrijft Billy Graham in dit boek. 'Maar ik weet zeker dat Hij me op dit laatste stuk van mijn levensreis, nu ik bijna thuis ben, niet in de steek laat.'€™ Zijn belofte dat Hij met ons is al de dagen van ons leven, geldt zeker ook voor onze jaren van ouderdom!

Bijna thuis is een warm en wijs boek, voor ouderen én jongeren die willen nadenken over de realiteit van het ouder worden.

Billy Graham is op 21 februari 2018 overleden.

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Een eerlijk boek voor jong en oud27 september 2018
Een mooi boek, leerzaam. Makkelijk leesbaar.
Billy Graham kijkt terug op zijn leven en geeft daarin wijze lessen voor jong en oud. Dit boek is ook geschikt om te lezen als je nog jong bent (hoewel bepaalde delen minder interessant zijn om te lezen). Hij zet je aan het denken hoe je later terug wilt kijken op je leven als je oud mag worden, maar laat ook zien hoe waardevol (de lessen van ) mensen zijn die al een hoge leeftijd bereikt hebben. En ook wat je kunt betekenen voor anderen als je lichamelijk niet veel meer kunt. Een eerlijk boek.
Opbouwend boek29 mei 2018
makkelijk leesbaar en zeker niet oubollig.
Bijna Thuis - Billy Graham27 juni 2017
Dit boek vind ik zeker een aanrader.
Het zet je tot nadenken over je eigen toekomst.
Een boek die niet alleen geschikt is voor ouderen, maar ook voor jongeren.
Ouder worden is geen opgave.09 februari 2017
Ouder worden is geen schrikbeeld maar een voorrecht. Er zijn nog zoveel kansen en mogelijkheden. B.G. laat ze aan je zien en legt uit wat de mogelijkheden nog zijn. Vaak meer dan je denkt. Een boek dat iedere oudere zou moeten lezen.

Recent bekeken

Bijna Thuis

Bijna Thuis

Billy Graham
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg