Boeken van Tass Saada

Tass Saada was moslim en sluipschutter voor de PLO. Na de Zesdaagse Oorlog in 1967 voegde hij zich bij Fatah en streed hij voor Yasser Arafat.

Jarenlang was hij vol haat tegenover de Joden. Maar zijn leven werd veranderd. Haat en bitterheid werden vervangen door liefde en respect. Deze verandering vond plaats toen een vriend hem vertelde over een liefdevolle God die mensen verzoend door zijn Zoon Jezus Christus.

Via hun organisatie Hope for Ishmael bieden Tass en zijn vrouw, Karen, humanitaire hulp aan mensen in Gaza en zo verkondigen zij de liefde van God. Het is hun verlangen hoop te zaaien in harten die zijn verscheurd door haat en geweld. Tass richt zich ook op de Joodse gemeenschap, die hij vroeger wilde doden. Hij zet zich in voor verzoening tussen Joden en Arabieren.

In zijn boek Arafat was mijn held kunt u lezen hoe God zijn hart veranderde en deze man, die ooit chauffeur van Yasser Arafat was, een nieuwe bestemming gaf.

In zijn tweede boek Een geest van terreur schrijft Tass: ‘Ik denk wel eens dat God het terrorisme toelaat, omdat Hij zijn mensen wakker wil schudden en wil wijzen op hun verantwoordelijkheden.’ Jezus zegt in Johannes 9:4: ‘Ik moet de werken doen van Hem Die Mij gezonden heeft, zolang het dag is; er komt een nacht waarin niemand kan werken.’

Meer van Tass Saada

Arafat was mijn held

Arafat was mijn held

Tass Saada
€ 19,95
Een Geest van terreur

Een Geest van terreur

Tass Saada
€ 16,95
Tass Saada

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg