Boeken van Ravi Zacharias

Ravi Zacharias is in 1946 geboren in India. Op 20-jarige leeftijd emigreerde hij naar Canada. Hij studeerde af in de theologie. Hij is een internationaal veel gevraagd en hooggewaardeerd spreker en wordt gezien als een autoriteit op het gebied van wereldgodsdiensten, sekten en filosofie. Ravi Zacharias werd onderscheiden met drie eredoctoraten en heeft gedoceerd aan de universiteiten van Oxford en Cambridge. Hij wordt gezien als één van de grootste apologeten van onze tijd.

Hij is auteur van meerdere boeken voor volwassenen en kinderen. Zijn boek 'Can Man Live Without God?' werd bekroond met de Gold Medallion, de prijs voor het beste christelijke boek in Amerika.

Ravi Zacharias is getrouwd met Margaret en woont in Atlanta. Ze hebben drie volwassen kinderen.

Met diep verdriet hebben we verleden week kennis genomen van een bericht van RZIM, de organisatie van Ravi Zacharias, dat uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat auteur Ravi Zacharias, in 2020 overleden, zich gedurende vele jaren schuldig heeft gemaakt aan verkrachting, seksueel wangedrag en meerdere buitenechtelijke relaties. Zijn ministry RZIM, dat na zijn overlijden, mede wordt geleid door zijn kinderen, heeft de onderzoeken laten uitvoeren nav geruchten en is verleden week met de uitkomsten naar buiten gekomen. De verslagenheid bij RZIM en bij de familie is groot. Men beraadt zich op de toekomst van de organisatie, maar allereerst gaat de aandacht nu uit naar de slachtoffers en naar het verwerken van deze heel persoonlijke klap voor de familie.
Voor diverse teamleden van Gideon waren de boeken van Ravi van grote persoonlijke, geestelijke waarde en jullie begrijpen dat het ook voor ons een schok is. We zijn blij te zien dat de aandacht van RZIM er nu vooral naar uit gaat eerlijk te zijn en recht te doen aan alle slachtoffers.
We hebben op basis van de bevindingen besloten dat we de boeken van Ravi niet langer zullen verkopen en we verzoeken u dan ook vriendelijk de bestelprocedure van deze titel niet voort te zetten. Doet u dat toch dan zullen wij het boek niet verzenden en uw geld retourneren. Per 1 maart zullen we de boeken helemaal verwijderen uit onze webshop (omwille van deze verklaring laten we ze tot die datum staan).

Meer van Ravi Zacharias

Ravi Zacharias

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg