Boeken van Hanna Massad

Hanna Massad werd geboren in Gaza-stad. Na de middelbare school werkte hij vier jaar lang in een ziekenhuis, tot God hem riep. Hij was de eerste predikant van plaatselijke komaf van Gaza Baptist Church. Hij diende de gemeente 12 jaar lang. Toen zijn goede vriend, en gemeentelid, Rami Ayyad werd vermoord, besefte Hanna dat Gaza niet langer veilige was voor zijn gezin en besloten ze Gaza te verlaten.
Hanna is ook oprichter van de Christian Mission to Gaza (CMG). Deze organisatie probeert vanuit duidelijk christelijke basis verschil te maken in het leven van de twee miljoen moslims die bijeengepakt leven in de Gazastrook en dat vaak onder de armoedegrens. Tachtig procent van de bewoners is voor hun levensonderhoud afhankelijk van goede doelenorganisaties. Ook werkt CMG onder Irakese en Syrische vluchtelingen in Jordanië. Daarnaast zetten ze zich ook in voor weduwen en wezen in het hele Midden-Oosten.
Dr. Hanna Massad studeerde theologie aan het Bethlehem Bible College, en promoveerde aan hetbekende  Fuller Theological Seminary in Pasadena, Californië.
In zijn eerste boek De dominee van Gaza vertelt hij zijn indrukwekkende levensverhaal.

Meer van Hanna Massad

De Dominee van Gaza

De Dominee van Gaza

Hanna Massad
€ 16,50
Hanna Massad

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg