Boeken van George Barna

George Barna heeft verschillende functies gehad in de politiek, het bedrijfsleven, het onderzoek en de kerk. In 1984 heeft hij Barna Research Group (nu The Barna Group) opgericht, een marketingbedrijf dat zich richt op de verbinding tussen geloof en cultuur. Met dit bedrijf heeft hij vele christelijke organisaties, kerken, en zelfs de U.S. military geholpen.

In 2009 verkocht Barna zijn bedrijf en vandaag de dag is hij Executive Director van de American Culture and Faith Institute en directeur van Metaformation, een organisatie voor geloofsontwikkeling.

Barna heeft meer dan vijftig boeken geschreven, over culturele trends, leiderschap, spirituele ontwikkeling en kerkdynamiek. Hieronder vallen New York Times-bestsellers en zijn boeken zijn meerdere keren in de prijzen gevallen. Het boek Pagan Chrianity, dat hij samen met Frank Viola schreef, is bij Uitgeverij Gideon verschenen als Zo zijn onze manieren.

Hij reist de wereld rond om te spreken op verschillende conferenties en universiteiten. Daarnaast heeft hij als pastor gediend bij zowel een grote, multiculturele kerk als bij een huiskerk, en heeft hij ook geholpen bij het oprichten van andere kerken.

Hij woont met zijn vrouw Nancy, drie geadopteerde dochters en kleinkind bij de Californische kust. Ze bezoeken de diensten van Mission Church in Ventura.
George Barna

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg