Boeken van Floyd McClung

Floyd McClung (augustus 1945) is een Amerikaans schrijver, voorganger en zendeling. Hij is jarenlang één van de leiders van de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht geweest.

McClung studeerde in 1967 af aan het Southern California College. Floyd en Sally McClung sloten zich, na hun huwelijk in 1967, aan bij de organisatie Jeugd met een Opdracht. In 1973 kwam hij in Nederland, nadat hij enkele jaren met zijn gezin in Afghanistan had gewoond en daar zending had bedreven onder de hippies. In Nederland was McClung lange tijd het gezicht van de organisatie. Hij leidde van 1973 tot 1975 het werk op De Ark. Twee aangekochte boten die achter het Centraal Station lagen werden gekocht. Jeugd met een Opdracht gebruikte deze boten als basis om onder de hippies in Amsterdam te evangeliseren. Toen Heidebeek als centrum voor training werd aangekocht, verhuisden zij naar Heerde. In de jaren '80 gingen ze terug naar Amsterdam om het werk daar een nieuwe impuls te geven onder de naam Urban Missions. McClung was een bekend spreker binnen christelijk Nederland. Ook schreef hij een twaalftal boeken. De bekendste zijn Het Vaderhart van God en Werken voor God bij de duivel op de stoep.

Momenteel woont McClung met zijn vrouw in Kaapstad, Zuid-Afrika en werkt daar voor de organisatie All Nations. McClung is vader van twee kinderen, Misha en Matthew. En hij is opa.
 

Meer van Floyd McClung

Het Vaderhart van God

Het Vaderhart van God

Floyd McClung
€ 14,50
Floyd McClung

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg