• 978-90-6067-3379

Het Vaderhart van God

€ 12,50
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Het Vaderhart van God wordt momenteel vernieuwd en herdrukt en is vanaf 16 september weer leverbaar!Wie is God eigenlijk? Hoe is zijn karakter?


De schrijver van dit boekje 'Het Vaderhart van God' neemt u mee op een ontdekkingsreis naar God als uw Vader. Vaak blijkt ons beeld van God verwrongen te zijn door de relatie met onze ouders en ervaringen uit ons verleden. De schrijver laat u aspecten van God zien die u een vollediger vaderbeeld kunnen geven. Hij moedigt u aan stappen tot genezing te ondernemen en een verantwoordelijke houding ten opzichte van God en medemens te ontwikkelen.

Wie is Floyd McClung


Floyd McClung is een van de leiders van Jeugd met een Opdracht. Hij heeft jarenlang met zijn gezin in de rosse buurt van Amsterdam gewoond en daar onder drugsverslaafden en prostituées gewerkt. Hij is van grote betekenis voor Nederlandse christenen geweest. Floyd McClung staat nu aan het hoofd van het All Nations Institute in de Amerikaanse staat Colorado. Daar worden mensen opgeleid om gemeenten te stichten onder volken die het minst in aanraking zijn gekomen met het evangelie.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Aanrader van ongekende aard.13 juni 2017
Dit boek is echt een aanrader voor iedereen die God beter wil leren kennen. Vaak hebben wij een heel vertekend beeld van God, onze Vader. Wij denken aan een strenge God die ons veel te strenge eisen oplegt. Dit boek laat duidelijk zien wie God echt voor ons is. Voor iedereen, christen of geen christen, het vraagt veel van je emoties maar het is volstrekt niveauloos, ik bedoel dat je er niet veel kennis voor hoeft te hebben, en als je dat wel hebt vraagt het evenveel van je. Maar het is het waard!!
Nooit opgeven.29 mei 2018
Het geeft je hoop dat er iemand van je houdt.

Recent bekeken

Het Vaderhart van God

Het Vaderhart van God

Floyd McClung
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg