Boekpresentatie en symposium Eerste Hulp Bij Ongeloof

Boekpresentatie en symposium Eerste Hulp Bij Ongeloof

15-03-2016
Op DV donderdagavond 7 april 2016 organiseert Uitgeverij Gideon een mini-symposium over het thema Geloofstwijfel. Aanleiding voor dit symposium is het verschijnen van het boek Eerste Hulp Bij Ongeloof, van auteur drs. Gábor Locht (als docent verbonden aan de Evangelische Hogeschool).
 
Met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden vele christenen ieder weekend hun 'onbetwijfeld' christelijk geloof. Maar hoe stevig staan wij in onze geloofsschoenen als in ons persoonlijke leven de vragen soms veel helderder opdoemen dan de antwoorden?

Sprekers
De sprekers - dr. ir. Jeroen de Ridder, dr. Annechiena van Veen-Vrolijk en drs. Gábor Locht - hopen elk vanuit hun achtergrond én op heel persoonlijke wijze te vertellen over hun zoektocht van twijfel naar zekerheid. En dat alles onder de deskundige leiding van mr. Cor Verkade (oud-docent van de EH).
 
Van harte welkom!
 
Omdat er beperkt ruimte is en de uitnodiging breed is verzonden, is het noodzakelijk dat u zich tijdig opgeeft om erbij te kunnen zijn. U kunt dat doen tot 1 april, via info@gideonboeken.nl, o.v.v. symposium.

Mini-symposium - Hoe ga je om met geloofstwijfel?
Datum: donderdag 7 april 2016
Tijdstip: 19:30 tot 22:00 uur
Adres: Evangelische Hogeschool, Drentsestraat 1, Amersfoort
Toegang: Vrij

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht

Eerste hulp bij ongeloofEerste hulp bij ongeloof
Gábor Locht
€ 22,50