Boekpremière Dromen, een geschenk van God

Boekpremière Dromen, een geschenk van God

30-10-2015
Afgelopen vrijdag, 30 oktober 2015, waren met een mooi gezelschap van ongeveer 35 mensen te gast bij Trattoria Borgo d'Aneto in Rotterdam www.borgodaneto.nl. Een mooie locatie, met uitzicht op de Maas en de Maasboulevard. Ook een passende locatie, omdat je vanuit het restaurant uitzicht hebt op de skyline van de stad en ziet hoe mensen hun dromen voor de stad realiseren.

Er zijn dagdromen, die veelal met visie voor de toekomst te maken hebben. En er zijn nachtelijke droomavonturen. Veelal lijken die laatste dromen onsamenhangende voorstellingen waarin verleden en verwerking en toekomst op een bizarre manier door elkaar lopen. Er lijkt geen chocolade van te maken. Zou God werkelijk dergelijke verhalen gebruiken om ons iets te leren?
Dromen, een geschenk van God is het boeiende en broodnuchtere boek van Ronald en Maresca van der Molen over dat thema. Voor hen is het duidelijk: God geeft ons dromen, om ons emotioneel in balans te brengen, maar ook om ons te waarschuwen, te leiden, te onderwijzen. De Bijbel maakt duidelijk dat Hij dat altijd al zo gedaan heeft, en daarmee zal doorgaan tot het einde van de tijd.

Tijdens de boekpremière vertelden Ronald en Maresca over hun motivatie om dit boek te schrijven. De eerste twee exemplaren werden overhandigd aan Hans Maat en Peter Sleebos, als vertegenwoordigers van respectievelijk de PKN en de VPE. Ook zij vertelden hoe God dromen had gebruikt in hun leven om tot hen te spreken. Chocolatier Piet van Soest liet zien en proeven dat er van Dromen wel degelijk chocolade te maken valt. Zijn verhaal en zijn bonbons vormden een smaakvolle uitnodiging aan ons allemaal om meer te leren luisteren naar onze dromen.

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht