Dromen een geschenk van God

€ 14,95
3 reviews
Aantal:
Wat is de betekenis van dromen?
Spreekt God tot ons door dromen?
Wat staat er in de Bijbel over dromen?

Ruim een derde van ons leven brengen we slapend door. Iedereen droomt ongeveer twee uur per nacht, ook als je je dromen niet meer kunt herinneren wanneer je wakker wordt. Lange tijd werd hier weinig aandacht aan besteed, maar dat is aan het veranderen. Dromen inspireren ons tot creatieve vondsten en leiden tot nieuwe inzichten. Ze roepen op tot actie en zijn richtinggevend, bemoedigend, waarschuwend en voorspellend van aard. Daarnaast helpen dromen ons om spanningen en moeilijkheden te verwerken.

Dromen in de Bijbel
In de Bijbel wordt veel waarde gehecht aan dromen. Van Genesis tot en met Openbaring gebruikt God dromen om tot ons te spreken en zichzelf bekend te maken. Via de profeet Joël wordt duidelijk dat Hij hiermee zal doorgaan tot de laatste dagen en daarom is het belangrijk ernaar te leren luisteren.

Wanneer je dit boek - Dromen, een geschenk van God - hebt gelezen, snap je hoe God met ons wil communiceren door middel van dromen. Aan de hand van bijbelse gegevens en praktijkvoorbeelden ontdek je het belang van dromen en hoe je de betekenis ervan kunt achterhalen en toepassen. Daardoor neemt je geestelijke en emotionele gezondheid toe. Dat maakt dromen tot een geschenk van God.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Een leven zonder dromen is als tuin zonder bloemen27 juni 2017
Een boeiend boek met verrassende informatie, bijvoorbeld over de ontdekkingen van Mendelejev en Albert Einstein, liedjes en ja, zelfs bonbons die iets met de dromen te maken hadden. Nuchter beschreven wat de achtergrond van onze dromen kan zijn en hoe wij dromen (beter) kunnen begrijpen. De aandacht op de manier hoe mensen in de bijbel door God aangesproken werden helpt daarbij. Dit boek kan helpen om te beseffen dat wij een klein, zeer belangrijk en geliefd onderdeel van het heelaal zijn en de weg wijzen om daarvan nog meer dan voorheen te genieten.
helder boek09 februari 2017
Een makkelijk leesbaar boek. De indeling in verschillende soorten dromen is overtuigend. Het is (ook) een boek voor nuchtere mensen. Het boek schakelt makkelijk tussen praktijk en bijbelse achtergrond.
Elsa van Kuijk
Dromen een geschenk van God05 februari 2017
Gewoon eenvoudig geschreven, maar zo rijk aan de informatie die ik nodig heb. Ben zelf al zo lang aan het zoeken, naar hoe andere christenen dromen beleven. Ben blij met dit boek !! Alles wat ik nu momenteel wil weten staat erin. De rest onder leiding van de Heilige Geest.

Recent bekeken

Dromen een geschenk van God

Dromen een geschenk van God

€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg