Aanmelding - challenge over de Heilige Geest

08-05-2020
Deze challenge is erop gericht je kennis te laten maken met de Heilige Geest. Jezus hield de discipelen voor dat ze hun taak pas zouden aankunnen als ze de Heilige Geest hadden ontvangen. Net zo wezenlijk is het voor ons, als discipelen van Jezus, om Zijn Geest te ontvangen. Ons gebed is dat deze challenge jouw relatie met de Heilige Geest zal vernieuwen.

Meedoen?
Wil je meedoen met deze challenge, meld je dan aan via de link onderaan dit bericht. Je ontvangt dan gratis 29 dagen lang (te beginnen op zeg maar derde pinksterdag; dinsdag 2 juni) een mail met onderwijs over de Heilige Geest.
Als bronnen gebruiken we uiteraard de Bijbel zelf, maar ook de boeken De God die ik niet kende (Robert Morris) en Heilige Geest, leid mij (Stormie Omartian). Als je één van deze boeken wilt bestellen, kan dat door op de titel hierboven te klikken. Je kunt de challenge ook volgen zonder de boeken te lezen, maar uiteraard is het onderwijs in de boeken een stuk uitgebreider.

Meld je aan via deze link!

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht

De God die ik niet kendeDe God die ik niet kende
Robert Morris
€ 17,50
Heilige Geest leid mijHeilige Geest leid mij
Stormie Omartian
€ 19,95