Heilige Geest leid mijDe zegen van een leven onder zijn leiding

€ 19,95
1 review
Aantal:
Allen die door de Geest van God worden geleid, zijn kinderen van God.
(Romeinen 8:14)

We willen het graag zelf doen
Eén van de eerste dingen die kinderen zeggen als ze een beetje beginnen te praten is: "Zelf doen." Als ouders vinden we het vaak mooi en gezond om dat uit hun monden te horen. En zelf doen is goed! Ook Vader-God geniet als zijn kinderen uitgroeien tot volwassen christenen, die verschil maken in deze wereld en vrucht dragen voor zijn koninkrijk. God weet dat ze daarvoor twee dingen nodig hebben: zijn Zoon, om in herstelde verhouding met de Vader te komen; zijn Geest, om God zichtbaar te kunnen maken aan een wereld die Hem niet kent.

Laat je leiden door Zijn Heilige Geest
Maar "zelf doen" is wat anders dan "alleen doen". Iedere christen weet dat "alleen doen" in het geloofsleven niet leidt tot geestelijke groei en geestelijke vruchten. Leven als christen betekent leven in overgave. Je laten leiden door de Heilige Geest, zodat je wordt gevormd naar het schitterende beeld van Christus.

Stormie Omartian schreef er dit praktische boek over: Heilige Geest, leid mij. Ze besluit haar voorwoord met de woorden: "God wil je leiden naar plaatsen waar je zonder Hem niet kunt komen, en dat doet Hij door de kracht van zijn Geest. Laat je leiden door Hem en laat je door Hem toerusten. Als je zijn stem leert verstaan, verandert je leven voorgoed. En wil je nooit meer anders."

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
H.Geest leid mij29 mei 2018
beantwoorde aan mijn verwachtingen maar dit is alleen voor mensen die deze oppinies delen

Recent bekeken

Heilige Geest leid mij

Heilige Geest leid mij

Stormie Omartian
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg