• 978-90-5999-0531

Aan de voeten van Jezus40 dagen bidden met de Bijbel

€ 17,50
0 reviews
Aantal:
Aan de voeten van Jezus verschijnt officieel op 1 maart 2024 en is leverbaar vanaf 26 februari. Als je dit boek voor die datum tegelijk met andere boeken bestelt, zal de hele bestelling op 26 februari naar je worden toegezonden. Dit boek verschijnt in de 40-dagentijd. Het heeft ook 40 hoofdstukken; vanaf 26 februari heb je nog ruim 30 dagen tot Goede Vrijdag en Pasen om met het boek stil te worden aan de voeten van Jezus. Een gezegende tijd gewenst als je het daarvoor gaat gebruiken!


Wij zijn als mensen veel onderweg, fysiek en in ons hoofd. Kilometers maken, mijlpalen zetten. Met het gevaar dat we zo met zevenmijlslaarzen voorbijgaan aan wat Jezus voor ons heeft.

Aan de voeten van Jezus is een uitnodiging van Jezus om te stoppen en bij te tanken bij Hem. Dichter bij Jezus komen, daar knap je van op. Juist in deze verwarrende tijd waarin heel veel stemmen klinken, is er maar één stem die jij nodig hebt. Dat gaat niet vanzelf, maar je mag er de tijd voor nemen.

Dit boek is daarbij een steuntje in de rug. Elke dag lees je een stukje uit het Woord van God en bid je met de Bijbel, aan de voeten van Jezus. Je wordt stil, je luistert en ontvangt een persoonlijk cadeau. Van Hem. Aan zijn voeten.

Ga maar zitten en neem de tijd.

Aan de voeten van Jezus is het eerste Gideonboek van auteur Anne Borkent.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Aan de voeten van Jezus

Aan de voeten van Jezus

Anne Borkent
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg