• 978-90-6067-2631

Zwerfster voor God

€ 14,95
2 reviews
Aantal:
Met nauwelijks bij haar leeftijd passende energie reisde Corrie ten Boom de wereld rond. Zij was al over de vijftig, toen zij haar missie begon.

Omdat ze een schuilplaats bood aan de Joden, kwam ze tijdens de Tweede Wereldoorlog in een concentratiekamp terecht. Ze beloofde de Heer de rest van haar bestaan in zijn dienst te stellen, als ze het kamp zou overleven. Ze hield zich aan die belofte en werd een "Zwerfster voor God". In meer dan zestig landen heeft ze mensen verteld over de liefde van God en de opstandingskracht van Jezus Christus.
Dit boek geeft een indruk van de bijzondere taak die God haar had gegeven. Zij vertelt over mensen in uiteenlopende situaties, wier leven veranderde door de lessen uit de Bijbel ter harte te nemen. Op haar reizen bracht zij troost, hoop en nieuw perspectief in het leven van duizenden.

Op een dag ontmoette zij haar voormalig kampbewaker, die om vergeving vroeg. De Heer gaf haar de kracht hem vergevend de hand te reiken. "Zwerfster voor God" is een vervolg op de bestseller "De Schuilplaats".

Op haar verjaardag, 15 april 1983, is Corrie ten Boom overleden. Ze werd eenennegentig jaar oud.

Ook verkrijgbaar als Luisterboek

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Heel bijzonder boek!11 december 2018
Wauw, wat een geweldig boek. Wat staat deze vrouw dicht bij God. Toch moet de Heer haar regelmatig even wakker schudden. Echt alle hoofdstukken hebben me geraakt, heel bijzonder! Echt een aanrader.
Hartverwarmend en inspirerend09 februari 2017
Wat een heerlijk boek om te lezen. De boodschap is duidelijk en de liefde van God komt hierin goed naar voren. Het boeide mij van het begin tot het einde. Echt een mooi boek om iemand cadeau te doen of om jezelf te inspireren.

Recent bekeken

Zwerfster voor God

Zwerfster voor God

Corrie ten Boom
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg