Zuiver zwanger
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-1507

Zuiver zwangerZwanger zijn en bevallen met Gods hulp

€ 22,50
1 review
Aantal:
Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een overweldigende periode breekt aan, waarin je overspoeld wordt met gevoelens, gedachten en vragen. En nu?
Waarschijnlijk ben jij net als al die andere zwangere vrouwen. Je wilt weten wat er in je lichaam gebeurt en je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op wat komen gaat. Als je op zoek gaat naar die informatie hoef je niet ver te zoeken; van alle kanten zal ze je worden aangereikt. Maar de belangrijkste die jij als christen bij je zwangerschap kunt betrekken, is je Schepper.

In Zuiver Zwanger combineert Rianne Versteeg-Aantjes op een heel mooie manier de wijsheden van deskundigen en haar eigen ervaringen mét de waarheden uit het Woord van God.

Jouw zwangerschap maakt deel uit van Gods plan voor jouw leven. Je lichaam is door hem ontworpen en zorgvuldig toegerust voor het hele proces. Hij kent je vragen en je behoeften, en Hij wil niets liever dan jouw Helper zijn tijdens je zwangerschap, bij de bevalling en in de tijd daarna.


Bij het boek ‘Zuiver Zwanger’ hoort een online zwangerschapscursus. Deze cursus helpt jou en je partner om je nog beter voor te bereiden op de aanstaande bevalling. De cursus bestaat uit zeven videolessen die jullie in je eigen tempo kunnen volgen. In de cursusvideo’s vind je onder andere onderwerpen zoals: de verschillende fases van de bevalling, ontspanning en ademhalingsoefeningen, hoe je een bevallende vrouw kunt ondersteunen, keuzes maken tijdens je bevalling en Gods hart voor jouw bevalling.

Naast de online lessen krijg je bij de cursus een prachtig werkboek thuisgestuurd; om nog meer de diepte in te gaan. Hierin staat extra informatie, reflectievragen en ruimte voor notities en gebed. Achter de schermen staan doula Rianne Versteeg en zwangerschapsdocent Maartje den Hartog voor jullie klaar; om je vragen te beantwoorden of een persoonlijk online gesprek met jullie in te plannen. Meer informatie of aanmelden voor de cursus kan op www.zuiverzwanger.nl

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Suset Schipper
Aanbevolen!29 oktober 2019
Dit boek is vanuit Rianne`s eigen ervaringen beschreven (zoals vermeld). Hierdoor mis ik soms wat nuance en algemene informatie. Toch is dit boek absoluut een aanrader voor (christelijke) zwangeren (en hun partners). Het leest makkelijk weg en neemt je mee in hoe God het oorspronkelijk bedoelt heeft. Als zwangerschapsdocente, moeder en christen vind ik dit boek absoluut een waardevolle aanvulling op de markt!

Recent bekeken

Zuiver zwanger

Zuiver zwanger

Rianne Versteeg-Aantjes
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Rianne Versteeg-Aantjes

Rianne Versteeg-Aantjes
Meer van Rianne Versteeg-Aantjes