Zuiver zwanger
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-1507

Zuiver zwangerZwanger zijn en bevallen met Gods hulp

€ 22,50
1 review
Aantal:
Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een overweldigende periode breekt aan, waarin je overspoeld wordt met gevoelens, gedachten en vragen. En nu?
Waarschijnlijk ben jij net als al die andere zwangere vrouwen. Je wilt weten wat er in je lichaam gebeurt en je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op wat komen gaat. Als je op zoek gaat naar die informatie hoef je niet ver te zoeken; van alle kanten zal ze je worden aangereikt. Maar de belangrijkste die jij als christen bij je zwangerschap kunt betrekken, is je Schepper.

In Zuiver Zwanger combineert Rianne Versteeg-Aantjes op een heel mooie manier de wijsheden van deskundigen en haar eigen ervaringen mét de waarheden uit het Woord van God.

Jouw zwangerschap maakt deel uit van Gods plan voor jouw leven. Je lichaam is door hem ontworpen en zorgvuldig toegerust voor het hele proces. Hij kent je vragen en je behoeften, en Hij wil niets liever dan jouw Helper zijn tijdens je zwangerschap, bij de bevalling en in de tijd daarna.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Suset Schipper
Aanbevolen!29 oktober 2019
Dit boek is vanuit Rianne`s eigen ervaringen beschreven (zoals vermeld). Hierdoor mis ik soms wat nuance en algemene informatie. Toch is dit boek absoluut een aanrader voor (christelijke) zwangeren (en hun partners). Het leest makkelijk weg en neemt je mee in hoe God het oorspronkelijk bedoelt heeft. Als zwangerschapsdocente, moeder en christen vind ik dit boek absoluut een waardevolle aanvulling op de markt!

Recent bekeken

Zuiver zwanger

Zuiver zwanger

Rianne Versteeg-Aantjes
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Rianne Versteeg-Aantjes

Rianne Versteeg-Aantjes
Meer van Rianne Versteeg-Aantjes