Zo verbeter je je sekslevenEen goed gesprek... een betere band... de beste seks

€ 19,95
1 review
Aantal:
"Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan een ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar een ding: Niet nu."

Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm die huwelijkspartners onlosmakelijk met elkaar verbindt.
Maar als moderne mensen zijn we vaak zo druk, zo moe, zo afgeleid dat we minder met elkaar praten en nog minder zin hebben in seks. En dat terwijl God heel doelbewust seks heeft geschonken.
In Zo verbeter je je seksleven gaat dokter Kevin Leman uitvoerig in op de verschillen tussen mannen en vrouwen. De verschillen in denken, de verschillen in behoeften en de verschillen in beleving van seksualiteit. Maar misschien wel de grootste eye-opener is het hoofdstuk waarin hij beschrijft wie er nog meer in jullie huwelijksbed liggen, behalve jullie beiden.
Bijna de helft van het boek gebruikt Kevin Leman om in te gaan op allerlei vragen rondom seksualiteit die jij ook zou kunnen hebben, maar nooit aan iemand hebt kunnen of durven stellen.

Zo verbeter je je seksleven is bedoeld om jullie beter met elkaar te laten communiceren, jullie band met elkaar te versterken en jullie samen te laten genieten van de heerlijkste seks.


Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Prachtig boek om jullie seksleven een boost te geven!16 augustus 2018
Lekker luchtig geschreven, maar geen onderwerp uit de weg gaand boek. Eenvoudig, vlot leesbaar, maar helpt om op een positieve manier je seks te verbeteren. Aanrader!

Recent bekeken

Zo verbeter je je seksleven

Zo verbeter je je seksleven

Kevin Leman
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg