• 978-90-6067-8831

Waardevol zijn Je identiteit vinden in Gods aanvaarding - niet in de goedkeuring van mensen

€ 14,95
1 review
Aantal:

Vrees voor afwijzing


Iedereen wil iemand zijn. Niemand kan zonder waardering. De vrees voor afwijzing kan zo groot zijn, dat je er alles voor over hebt om de goedkeuring van anderen te verkrijgen. De jacht naar succes en aanzien is voor een groot deel hieruit te verklaren. Op deze weg worden mensen vaak zwaar teleurgesteld. Ze zullen zich nooit volkomen aanvaard weten.

Gezonde eigenwaarde


Hoe anders is het als je je door God aanvaard weet, op grond van het offer van Jezus Christus. Niet dat je dan ongevoelig bent voor wat anderen over je denken, maar je kent een waarheid die daarboven uitgaat. Je vindt je identiteit in wat God over je zegt. Dit boek van Robert McGee helpt je op weg. Het is van grote therapeutische waarde voor allen die verlangen naar volkomen aanvaarding en een realistische eigenwaarde.

Robert McGee


Robert McGee is de stichter van Rapha, een in Amerika breed erkende organisatie op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Hij is president van Search Resources en president van de National Christian Counseling Association (NCCA). Hij woont in Colorado Springs (USA).

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
makkelijk te lezen09 februari 2017
Mooi als je kan je kan toepassen wat er in het boekje staat ,zeker als je weet dat er Een is de je er bij helpen kan , dan kan het alleen maar goed aflopen!
Voor mensen die streng gelovig zijn is het wel evangelisch maar prik daar door heen,en je heb er wat aan.
k heb het boekje gekocht op aanbeveling van een nichtje.
En ik zal het zelf uitlenen aan derden waarvan ik weet dat die ook moeiten hebben met dergelijke dingen en/of met hun zelf in de knoop zitten!

Recent bekeken

Waardevol zijn

Waardevol zijn

€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg