• 978-90-6067-9722

Struikelend achter Jezus aanInspiratie voor onvolmaakte christenen

€ 12,95
4 reviews
Aantal:

Loopt u ook struikelend achter Jezus aan?


U denkt misschien dat u niet zo'€™n goede christen bent… U bidt niet genoeg. U leest niet genoeg in de Bijbel. U bent niet geestelijk genoeg. Met andere woorden: u loopt struikelend achter Jezus aan.
'€˜Nou,'€™ zegt Michael Yaconelli, '€˜daar is niks mis mee. Perfecte christenen bestaan nu eenmaal niet. Dus laten we elkaar niets wijsmaken.'

Struikelen hoort erbij


€™Yaconelli durft de stelling aan dat struikelen er gewoon bij hoort. Als we eerlijk zijn, heeft geen enkele christen zijn zaakjes perfect voor elkaar. Misschien moeten we wel erkennen dat het een zootje is. Maar het zou best eens kunnen dat Jezus zich bij zulke mensen thuis voelt. Dat was in het begin al zo. Dit boek - Struikelend achter Jezus aan - kan u bevrijden uit de dwangbuis van geestelijk perfectionisme. Het kan u leren genieten van de werkelijkheid dat God u liefheeft, ondanks uw tekortkomingen. Hij wil u ontmoeten en veranderen te midden van een rommelig en onvoorspelbaar bestaan.

Mike Yaconelli is ook de schrijver van : '€˜Een avontuurlijk geloof'€™ en '€˜Wat zou Jezus doen?'€™

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Absolute aanrader29 mei 2018
Mooi boek, echt een aanrader!
leest gemakkelijk27 juni 2017
goed boek kun je overal op toepassen
heerlijk09 februari 2017
Heerlijk boekje, gooit de knuppel in het hoenderhok van onze eigen betweterige Farizeeer-achtige neigingen. Een andere kijk op geestelijk leven.
Jetteke Noordzij
Struikelend achter Jezus aan, Michael Yaconelli24 mei 2016
Goed geschreven, door een schrijver die veel met mensen in gesprek is geweest, waaronder jongeren. Herkenbaar, eerlijk en aanmoedigend om je leven met Jezus gewoon te blijven leven, ook als je denkt het niet goed genoeg te zijn. Dat zijn meestal jouw gedachten en niet die van Hem. Een aanrader.

Recent bekeken

Struikelend achter Jezus aan

Struikelend achter Jezus aan

Mike Yaconelli
€ 12,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg