• 978-90-6067-8510

Stille stem van God Horen en doen wat Hij zegt

€ 14,95
3 reviews
Aantal:
Van de uitgever
Dit boek is een persoonlijke favoriet. In het boek is een hoofdstuk speciaal gewijd aan het horen van Gods stem in relatie tot de opvoeding van je kinderen. Bill Hybels beschrijft in dat hoofdstuk hoe hij op basis van een gedachte die God hem gaf ('Als je zo doorgaat, raak je je kind kwijt') besloot zich te verdiepen in de liefdestalen van zijn zoon, en hoe dat hun relatie vernieuwde en verbeterde. Ik las dat op een moment dat ook ik aan het ontdekken was dat één van onze kinderen dusdanig anders in elkaar zat dan ikzelf, dat ik me daar wel meer in moest verdiepen. Dit specifieke hoofdstuk in het boek is daarmee van onschatbare waarde geworden voor onze relatie, tot op de dag van vandaag.


Flaptekst
God verlangt ernaar met ons te communiceren. Communicatie en relatie horen zo bij het wezen van God, dat we niet kunnen volhouden dat Hij ooit is opgehouden met spreken. Door woorden schiep Hij de hemel en de aarde, en genas Jezus de zieken die tot Hem kwamen. Met woorden verkondigde Hij mensen vrijheid en vergeving. En door woorden verspreidden de apostelen zijn boodschap over deze aarde. Vanuit zijn liefde verlangt Hij naar relatie met ons, en naar een goed gesprek. Hij spreekt op verschillende wijzen. Door de Bijbel. Via onze gedachten en ons geweten. Door omstandigheden en bij monde van anderen. Maar ook heel direct en persoonlijk, met stille stem.

In De Stille stem van God vertelt de schrijver over zijn eigen ervaringen met die influisteringen van God. Ook neemt hij ons mee door de Bijbel, om ons te laten zien dat God altijd gesproken heeft en hoe Hij spreekt. Bill Hybels leert ons hoe we de stem van God kunnen herkennen, hoe wij kunnen bepalen of wat wij horen werkelijk een woord van God is, en hoe we met vrijmoedigheid gehoor kunnen geven aan de stille influisteringen van onze hemelse Vader. De stille stem van God is een krachtig boek voor iedereen die verlangt naar een intiemere omgang met God, en wil groeien in gehoorzaamheid en toewijding.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Goed29 mei 2018
Pluspunt van dit boek: leerzaam
Goed boek27 juni 2017
Mooi boek om uitgedaagd te worden in het luisteren naar God.
Het is wel meer een boek met verhalen en ervaringen dan een onderwijs-boek.
Voor iedereen die meer van God wil horen09 februari 2017
Mooi, evenwichtig boek over het spreken van God in onze tijd, en in ons leven. Ik weet nu hoe ik eigen ervaringen met Gods stem moet onderbouwen en plaatsen. Vooral hoofdstuk 5, over hoe God tot je spreekt in de Bijbel, en hoofdstuk 4, over hoe je kunt toetsen of de boodschap die je krijgt echt van God komt, zijn zeer leerzaam.

Recent bekeken

Stille stem van God

Stille stem van God

Bill Hybels
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg