Boeken van Spreker: Floor Koomen

Floor Koomen (1963) schreef het boek Soms in Afrika. Met verhalen uit dit boek is een energieke, wervelende,
humoristische en leerzame voordracht¹ samengesteld.Deze kan in overleg aan uw gelegenheid, doelstelling en interesse worden aangepast. Van puur vermakelijk, via educatief en informatief tot geestelijk opbouwend is er uit de Soms in Afrika-verhalen een passende voordracht samen te stellen. De vertellingen worden ondersteund door video, kostuums, licht en muziek.

Verhaalvertelcultuur
Floor: "Vertellen zit me in het bloed. Ik ben van kind af aan opgeleid in verhalen. Mijn vader voerde mijn zusje en mij niet zelden naar een droomvolle nachtrust door zelfverzonnen verhalen aan ons te vertellen. Deze werden zo theatraal gebracht dat mijn oudere broers (eigenlijk te groot voor kinderverhaaltje¹) stiekem op de gang zaten mee te smullen.  Het is veilig om te stellen dat alles wat ik op professioneel vlak doe (radio, tv, documentaire maken, lesgeven en schrijven) zijn oorsprong vindt in de verhaalvertelcultuur bij ons thuis."

Boek Floor Koomen als spreker
Bent u geintereresseerd in een spreekbeurt van Floor Koomen? Vul dan (vrijblijvend) dit formulier in. De auteur of Uitgeverij Gideon neemt vervolgens contact met u op.
Spreker: Floor Koomen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg