Boeken van Spreker: Arjen Niezen

Arjen Niezen (1982) werd geboren in Gorinchem en groeide op in Vuren. Tegenwoordig woont hij met zijn vrouw Rianne en hun drie kinderen in Asperen. Al jong ontwikkelde hij een grote liefde voor tekenen. Zijn moeder las hem, toen hij nog klein was, voor uit Bunyans Christenreis en vanaf dat moment werd het zijn droom een stripversie te maken van dat verhaal. In 2015 kwam zijn droom uit en verscheen zijn stripboek De Kleine Pelgrim.

Een getekende dienst
Uitermate geschikt voor kinder- en gezinsdiensten! Arjen zal door middel van zijn cartoons en de Bijbel vertellen over Gods plan met je leven en hoe we ons hier al heel jong geestelijk op kunnen voorbereiden. De kinderen zullen zelf tijdens de dienst ook mee tekenen en aan het einde de wapenrusting uit Efeze 6 hebben gemaakt. Door zelf actief mee te doen, zal de waarde van deze uitrusting een veel grotere impact hebben en nog lang in hun herinnering blijven. Bijbelse waarheid gecombineerd met een lesje striptekenen zijn de ingredienten voor de inbreng die Arjen aan uw dienst kan geven.

Boek Arjen Niezen als spreker
U kunt Arjen Niezen boeken als spreker. Bent u geinteresseerd? Vul dan (vrijblijvend) dit formulier in. De auteur of Uitgeverij Gideon neemt vervolgens contact met u op.
Spreker: Arjen Niezen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg