OnvoltooidWat is jouw rol in het grote verhaal van God?

€ 18,95
1 review
Aantal:
"Gefeliciteerd! U hebt een geweldig boek in handen! Onvoltooid is een boek dat uw leven én dat van anderen kan veranderen!"€™
Ruud van Eijle, directeur World Vision Nederland

Je gaat naar de kerk, leest trouw in je Bijbel en gelooft de juiste dingen over God. Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat je leven niet de betekenis heeft die het zou kunnen hebben. Het is nog onvoltooid. Misschien heb je gelijk!

God is de Schepper van hemel en aarde, de Auteur van het grote verhaal van het leven. In dat verhaal heeft Hij jou een rol toebedeeld. Maar als jij jouw plaats in dat verhaal niet inneemt, zul je altijd het gevoel houden dat er iets ontbreekt in je leven. Je leven is niet af en zijn verhaal nog onvoltooid.

Tweeduizend jaar geleden gaf Jezus zijn volgelingen een opdracht. Zijn boodschap was niet slechts: geloof in Mij, dan geef Ik je een '€˜enkeltje'€™ hemel. Nee, zijn boodschap en opdracht gaan veel verder. Hij is jou genadig, omdat Hij via jou ook anderen genadig wil zijn. Hij zegent je, opdat jij tot zegen van anderen zult zijn. Hij spreekt: '€˜Ga dus op weg, en maak alle volken tot mijn leerlingen!'

Richard Stearns schrijft in 'Onvoltooid': €˜
Het belangrijkste doel van de kerk is God te eren, door de grote opdracht uit te voeren die Jezus gaf. Van de gedachte dat God heeft besloten zijn koninkrijk te bouwen in deze wereld door jou en mij, lopen letterlijk de rillingen over mijn rug. Zijn missie: de wereld verzoenen met zichzelf. Zijn strategie: de kerk. Zijn leger: jij en ik. Bestaat er een mooiere levensvervulling voor ons?

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Praktisch en heldere "overdenker"14 februari 2017
Op praktische en nuchtere wijze wordt beschreven waar het echt om gaat in het leven. Waarom zijn we hier op deze aarde, hoe is het allemaal begonnen en wat is onze rol in het grote "verhaal" ? Je kan er niet omheen dat er wel een Auteur achter het grote "liefdesverhaal" is en dit boek helpt je in het ontdekken wat jou rol in dat grote verhaal kan zijn. Welke keuze maak jij?

Recent bekeken

Onvoltooid

Onvoltooid

Richard Stearns
€ 18,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg