• 978-90-6067-4741

Leven in vreugde

€ 17,50
2 reviews
Aantal:
Is het voor u ook zo moeilijk om een vast ritme in uw gebedsleven te vinden? U bidt wel tussen de bedrijven door, maar u zou graag een dagelijkse pauze met de Heer hebben 's morgens of 's avonds. Als u er al in slaagt elke dag zo'n stille tijd te vinden, dan vindt u het moeilijk om er invulling aan te geven.

Corrie ten Boom kende dat probleem en heeft een dagboek geschreven voor mensen zoals u. In haar eenvoudige, geladen geloofstaal neemt ze u mee in haar eigen omgang met de Heer.

Haar korte overdenkingen in Leven in Vreugde zijn niet alleen opbouwend, maar ook onderwijzend. Elke dag dat u een stukje van haar leest, leert u er weer iets bij. En uw gebedsleven wordt verrijkt. De stille tijd die u zo moeilijk vond om in te vullen, is elke dag zomaar voorbij.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Goed onderbouwend dagboek wat je handvaten geeft29 mei 2018
Echt een aanrader!
Bemoediging!14 februari 2017
Voor elke dag een mooi stukje uit het leven van Corrie ten Boom aanvullend met een stukje bijbeltekst en dan haar persoonlijk gebedje......
Bemoedigend om zelf naar je eigen leven toe te gebruiken.
Opzoeken in de bijbel, de bijbelgedeeltes leer je zelf opzoeken, wat de bijbel jou te vertellen heeft.Zo word de bijbel veel toegankelijker en begrijpbaarder...Zo doe ik het dan....
Dus als je bemoediging nodig hebt is dit een waardevol boek!!
Als je pas begint met je geloof een echte aanrader....

Recent bekeken

Leven in vreugde

Leven in vreugde

Corrie ten Boom
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg