• 978-90-6067-9418

Jezus onze bestemmingZeventien toespraken van Wilhelm Busch

€ 13,50
5 reviews
Aantal:
Aan Jezus Christus valt niet te ontkomen, ook al probeer je nog zo hard zijn bestaan en zijn macht te ontkennen. Iedereen zal ooit een ontmoeting hebben met deze Man uit Nazaret, wiens optreden het grote keerpunt in de geschiedenis is. Wat voor ontmoeting dat zal zijn, hangt af van je positie. Ben je tijdens je leven een vriend van Hem geworden, als je in Hem gelooft, dan heb je Hem al ontmoet en verlang je ernaar Hem opnieuw te zien. Wijs je Hem af, dan sta je er niet best voor, ook al heb je nog zo veel gepresteerd.

De Duitse predikant Wilhelm Busch wilde alle mensen wel overhalen om Jezus aan te nemen als de Leidsman van hun leven.Hij sprak met iedereen die maar wilde luisteren over dit ene onderwerp: Als je Jezus volgt, leef je in een vrijheid waarvan je het bestaan niet kende. Als je Jezus niet volgt, heb je geen idee hoe donker je bestaan is en hoe gevaarlijk de weg is die je gaat.

Dit boek is eerder in het Nederlands verschenen onder de titel: 'Zeventien toespraken van Wilhelm Busch'.

Reviews (5)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Heel erg lezenswaardig29 mei 2018
Super mooi en eenvoudig!
Hoe duidelijk wil je 't hebben?27 juni 2017
Wilhelm Busch is een duitse dominee met een passie voor Jezus. In dit boek laat hij zien wie God is: als je wil weten wie God is kijk dan naar Jezus. Het boek leest heel makkelijk en is goed opgebouwd; de hoofdstuk titels speken voor zich en geven een idee over de onderwerpen die Wilhelm in het boek behaldeld: hier een incompleet overzichtje: God jawel, maar waarom Jezus? Waarvoor leef ik? Ik heb geen tijd Pas op! Levensgevaar Wat moeten wij dan doen? Waarom zwijgt God? Wij hebben recht op liefde! Kun je met God spreken? Hoe redden wij het in het leven als we niet meer kunnen geloven? Is er zekerheid in religieuze zaken? Mij niet gezien Wanneer vergaat de wereld? Wat heb je aan een leven met God? Wilhelm heeft 't nodige meegemaakt in zijn leven. Hij gebruikt de ervaringen in zijn leven om ons voorbeelden te geven waar we wat aan hebben. LEZEN DAT BOEK!
Waanzinnig goed boek16 maart 2017
Het is iemand die in de jaren 60 al overleden is, dus je zou denken. Oud nederlands boek, oude taal, enz. Nou, verre weg van dat. Zit je met geloofsvragen of onzekerheid, absoluut kopen. Een mooi, helder, goed boek, met 17 toespraken van Wilhelm Buch. Een absolute aanrader
Fantastisch boek21 februari 2017
Mooi oprecht boek met de zuivere boodschap van het evangelie. Er staan inderdaad ongeveer tien uitroeptekens op elke pagina, maar ik stoor me er niet aan. Het boek leest erg lekker, ik genoot van de gelijkenissen en anekdotes. Het boek waarschuwt duidelijk tegen onbekeerlijkheid. Ik heb er ook een aan mijn vriendin gegeven die nog niet durft te geloven door haar opvoeding.
Prachtig14 februari 2017
Prachtig boek zonder rompslomp, direct en confronterend.
Zeer zeker aan te raden.
Heel gemakkelijk te lezen en vol voorbeelden.

Recent bekeken

Jezus onze bestemming

Jezus onze bestemming

Wilhelm Busch
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg