• 978-90-5999-0982

Ik ben altijd bij je (vrouw-ed.)

€ 19,95
1 review
Aantal:
Koop als ebook voor € 14,95
De vreugde die de HEER u geeft , is uw kracht' (Nehemia 8:11)

Het leven kent goede en slechte dagen. Dagen waarop het leven pijn doet en dagen waarvan je eindeloos zou willen genieten. Dagen waarop God veraf lijkt en dagen waarop je zijn aanwezigheid bijna kunt voelen. Zijn belofte Ik ben altijd bij je, geldt voor iedere dag, goed of slecht. En middels dit boekje wil Sarah Young je daarvan doordringen, zodat je zijn nabijheid zult zoeken en ervaren. Want dat zal je blijdschap vergroten en je relatie met Jezus versterken.

Dit boek is ook beschikbaar met een andere omslag.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Zeker kopen.29 november 2018
Het is super mooi heb al haar dagboeken een aanrader

Wat is Ik ben altijd bij je voor boek?

Ik ben altijd bij je is een dagboekje voor 365 dagen. Iedere dag is een stukje waaruit blijkt dat Jezus altijd bij je is, of je dit nu heel sterk of minder ervaart.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australiƫ.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook de auteur van Dicht bij Jezus, Dicht bij Jezus voor tieners, Vandaag met Jezus, Dicht bij Jezus Kinderbijbel, Jezus hoort je en DIcht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Doordat ze de stukjes zo geschreven heeft dat het lijkt alsof Jezus zelf tot je spreekt, ervaren lezers het zo alsof elke dag speciaal voor hun is geschreven.

Recent bekeken

Ik ben altijd bij je (vrouw-ed.)

Ik ben altijd bij je (vrouw-ed.)

Sarah Young
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg