Ieder kind een eigen aanpakRekening houden met het aangeboren gedragspatroon van je kind en van jezelf.

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
Geen enkel kind is een kopie van zijn vader of moeder. En kinderen uit hetzelfde gezin zijn allemaal verschillend. De erfelijkheid gaat wonderlijke wegen.
Een fout die veel ouders maken, is dat ze hun kinderen in een bepaalde vorm willen persen. Maar dat lukt nooit. Het gevolg is: ongelukkige kinderen, ongelukkige ouders. Het is voor ouders de kunst om te ontdekken hoe hun kinderen in elkaar zitten, en hun opvoeding daaraan aan te passen. Dat betekent voor ieder kind een eigen aanpak. Dat is niet onrechtvaardig. Dat is niet meten met twee maten. Dat is verstandig omgaan met de verschillen. Daardoor kun je ieder kind optimale kansen bieden om uit te groeien tot de persoon die hij of zij in aanleg is.

Een prachtig hulpmiddel om het aangeboren gedragspatroon van je kind (en jezelf) te ontdekken, is het DISC-profiel. Door een reeks vragen te beantwoorden, begin je te ontdekken wat voor type mens je kind is.

Ieder kind een eigen aanpak is geen aanbeveling om je kinderen maar hun gang te laten gaan, omdat ze nu eenmaal zo zijn. Nee, het is een pleidooi om elk kind op te voeden op een manier die bij hem of haar past.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
een must17 augustus 2017
Ieder kind zijn eigen aanpak is een must in de opvoeding.
Het geeft inzicht in de communicatie patronen van het kind, van jezelf en in de combinatie. De kennis uit dit boek kan een prachtige bijdrage leveren aan de relatie met je kind zoals je die wenst.
Leerzaam14 februari 2017
Het boek is een leerzaam nuttig boek bij het opvoeden van kinderen. Ieder kind is uniek komt in dit boek sterk naar voren.

Recent bekeken

Ieder kind een eigen aanpak

Ieder kind een eigen aanpak

Charles F. Boyd
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg