• 978-90-6067-8978

Huizen die de wereld veranderen De gemeente als een grote geestelijke familie

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
De gemeente als een grote geestelijke familie. Organisch, niet georganiseerd. Onderling betrokken, niet formeel. Wanneer ze in tranen is, groeit ze. Wanneer ze in de woestijn verblijft, bloeit ze. Ze kan ademhalen onder water, zien in het donker en zich vermenigvuldigen in de chaos.

Dit boek beschrijft de adembenemende visie voor de kerk van Jezus Christus. Een visie die inmiddels gestalte krijgt onder veel christenen over de hele wereld.  De huiskerk! Tien...vijftien mensen die ongedwongen bij elkaar komen in de naam van Jezus. De kerk van het Nieuwe Testament. De kerk van de toekomst. Een springlevende kerk. Bestand tegen verdrukking en vervolging.

Wat het huiskerk-model onderscheidt van andere hoopvolle stimulansen voor de kerk, is in ieder geval dit: je kunt er direct mee aan de slag, zonder veel organisatie, zonder te wachten op een leider. En...er is nauwelijks geld voor nodig.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Back to the basics - back to Christ27 juni 2017
De kerk waarover ik alleen maar durfde te dromen, wordt beschreven in dit boek. Alsof ik een bril opzette en opeens helder kon zien wat Christus bedoelde met de gemeente als Gods familie, levend onder Gods regering. Een tegencultuur, een profetische stem tegen onrecht, misstanden en leugens. Omziend naar zwakkeren en armen, een kerk die doet wat ze zegt. Een kerk die niet buiten mijn leven staat, alsof het geloof een hobby is...maar een kerk die bij ons thuis is die 24/7 leeft, bruist en getuigt. Ze heeft geen boodschap ze is een boodschap. Jezus had niet het evangelie, Hij was het evangelie! Simpson legt vele dwalingen in de kerk bloot, maar niet vanuit een bitter hart, maar vanuit een liefde voor de waarheid. Dit boek kan een revolutie ontketenen in je leven!
gezocht en gevonden; de kerk als levensstijl14 februari 2017
Jarenlang geprobeerd structuur in onze kerk te krijgen, gezocht, geprobeerd en toch heerste er onvrede. Dit boek opent je ogen: de kerk zoals het nu is, blokkeert de kerk zoals het zou moeten zijn. Kerken van max. 20 personen, een familie, zorgen voor elkaar, nooit meer een buitenstaander voelen. Een huiskerk is de oplossing.

Recent bekeken

Huizen die de wereld veranderen

Huizen die de wereld veranderen

Wolfgang Simson
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg