Het dal door, de berg op… naar een natuurlijke genezing van kanker

€ 24,95
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
‘Ik word gebeld door de huisarts. De uitslag van mijn borstonderzoek is niet goed. Borstkanker… het voelt als een doodvonnis.’
 
Zodra Ilse van Galen de diagnose kanker krijgt, wordt ze op de medische ‘lopende band’ gezet. De meeste mensen laten zich in die situatie met angst en beven meevoeren in de medische mallemolen. Ilse niet. Het is haar lijf en zij wil precies weten wat er met haar lichaam gebeurt en wat de gevolgen zijn van chemokuren, bestralingen, medicatie en implantaten. Tot haar verbijstering wordt ze voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Vaak krijgt ze niet de informatie die ze hebben wil en is er weinig oor voor niet-medische alternatieven. Ilse laat zich de medische wet niet voorschrijven en verricht grondig onderzoek naar een natuurlijke weg om kanker te bestrijden.
 
In dit boek neemt Ilse je heel openhartig mee op haar reis door het dal, waarover Psalm 23 zo treffend spreekt. Onderweg houdt ze een dagboek bij waarin ze schrijft over het proces van ziek zijn, de mentale worsteling die daarbij hoort, haar onderzoek naar alternatieven en haar relatie met God en haar gezin.
 
Drs. Ilse van Galen MSc. is getrouwd met Ruud Smit en zij hebben twee getrouwde dochters en vijf kleinkinderen. Ze is afgestudeerd als Politicoloog (drs.) en docent Maatschappijleer (MSc) en heeft ook de hbo-opleidingen Personeel & Organisatie  en Pedagogiek afgerond. Ilse en haar man hebben samen bijna zeven jaar bij Jeugd met een Opdracht gewoond en gewerkt en ze werkte bijna acht jaar op het partijbureau van de ChristenUnie.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Paulina Van Kampen
het dal door de berg op08 augustus 2018
Dit boek heeft me heel erg aangesproken. Een echte aanrader. Juist ook voordat je met kanker te maken krijgt. Het heeft mijn man en ik nog meer gemotiveerd om onze eet en leef gewoontes aan te passen. Preventie is beter dan genezen. Dank je Ilse voor je moed om het te delen.

Recent bekeken

Het dal door, de berg op

Het dal door, de berg op

Ilse van Galen
€ 24,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg