• 978-90-6067-2358

Genezing v. beschadigde emoties

€ 13,50
2 reviews
Aantal:

Beschadigde emoties


Emotionele problemen? Het lijkt wel of de halve wereld ermee worstelt. Een leger van therapeuten staat klaar om te helpen. Er worden tonnen aan medicijnen geslikt om de innerlijke pijn te dempen. En toch worden de emotionele problemen niet minder. Miljoenen mensen lijden onder depressies, angsten, overgevoeligheid, minderwaardigheidsgevoelens, perfectionisme, schuldgevoelens, contactstoornissen. Beschadigde emoties.

Oplossing


Maar er is wel een oplossing. Dit boek helpt je om de problemen onder ogen te zien en er iets aan te doen. Dr. David Seamands toont een realistische en bijbelse weg die tot genezing leidt van beschadigde emoties. En als je deze weg bewandelt, kun je zo ver komen dat je zelfs anderen mag helpen om genezing te vinden voor hun beschadigde emoties.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Goed boek —>29 mei 2018
Een goed boek met goede heldere, duidelijke uitleg! Om verder te groeien, genezing in emoties
Aanrader14 februari 2017
Als je met jezelf behoorlijk in de knoop zit door het verleden enz, dan helpt dit boek je heel goed om gewoon je beschadigde emoties los te laten. Ik ben blij dat ik dit boek gekocht heb. IK ben door dit boek minder angstig en heb ik beschadigde emoties los kunnen laten. Prijs GOD!!! Zonder hem zou ik nooit hebben gekund!!!

Recent bekeken

Genezing v. beschadigde emoties

Genezing v. beschadigde emoties

David A. Seamands
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg