Dicht bij Jezus met Kerst
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-1491

Dicht bij Jezus met Kerst

€ 17,95
0 reviews
Aantal:
Dicht bij Jezus met Kerst is een prachtig uitgevoerd dagboek om speciaal te lezen tijdens Advent, de kerstdagen, tot op nieuwjaarsdag. De vijftig overdenkingen richten je hart en je gedachten op God. Hij stuurde Zijn Zoon naar deze aarde opdat wij door Hem nieuw leven zouden ontvangen. Jezus Zelf zei daarover: 'Dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt.' Hij kent je, houdt van je en dit boekje helpt je om de kerstdagen in Zijn liefdevolle nabijheid door te brengen.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Wat is Dicht bij Jezus met Kerst voor boek?

Dicht bij Jezus met Kerst is een dagboekje voor Advent, Kerst en Oud & Nieuw. Het is opgedeeld in vijftig stukjes.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australiƫ.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus, Dicht bij Jezus voor tieners, Ik ben altijd bij je, Vandaag met Jezus, Jezus hoort je en Dicht bij Jezus Kinderbijbel.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

God kent je, houdt van je en dit boekje helpt je om deze tijd in Zijn liefdevolle nabijheid door te brengen. De vijftig overdenkingen richten je hard en je gedachten op God.

Recent bekeken

Dicht bij Jezus met Kerst

Dicht bij Jezus met Kerst

Sarah Young
€ 17,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg