De Vergeten God
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-2399

De Vergeten GodEen herontdekking van de Heilige Geest

€ 17,50
0 reviews
Aantal:
Misschien vind je het nogal extreem van mij om de Heilige Geest ‘de vergeten God’ te noemen. Dat mag, en ik hoop dat je dat vindt omdat jij andere ervaringen hebt. Maar als ik naar de Kerk kijk, zie ik dat Hij vaak over het hoofd wordt gezien. Natuurlijk, geen enkele christen zal ontkennen dat Hij bestaat, maar ik denk dat er duizenden christenen zijn die niet kunnen zeggen dat ze zijn aanwezigheid of werk in hun leven hebben ervaren in het afgelopen jaar. En velen geloven ook niet dat dat mogelijk is.

Stel je eens voor dat je alleen de Bijbel had. Als je dan het boek Handelingen zou lezen, zou je er ongetwijfeld van overtuigd raken dat de Heilige Geest net zo belangrijk is voor de Kerk als zuurstof is voor je lichaam. Je zou hebben gelezen dat de Heilige Geest de eerste christenen dingen liet doen die menselijkerwijs onmogelijk waren. Als je vervolgens in een willekeurige kerk zou terechtkomen, zou het zo maar zo kunnen zijn dat je een grote kloof ervaart tussen wat je hebt gelezen en wat je ziet. Die kloof heet Heilige Geest, en
over die kloof gaat dit boek.

We kunnen uren over God praten; boeken vol over Hem schrijven. Maar als Hij geen realiteit is in ons leven, is christen-zijn net zo zinvol als lid zijn van een mooie sportvereniging. Mijn gebed voor jou is dat je ernaar verlangt om meer van Gods Geest te ervaren. Dat je je hart helemaal zult openen voor zijn aanwezigheid, zijn
wil en zijn werk. En dat je door de kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest een ander mens zult zijn als je dit boek gelezen hebt.

Francis Chan

Bekijk de video voor een Engelstalige introductie van Francis zelf bij zijn boek!

Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 144
Jaar van uitgave: mei 2023
(Dit boek is eerder verschenen bij uitgeverij Medema/Jongbloed.)

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

De Vergeten God

De Vergeten God

Francis Chan
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg