• 978-90-6067-8503

De Strijd om je hartOver de liefde tussen God en jou.

€ 17,50
5 reviews
Aantal:

God zoekt het hart van zijn volk


Leven voor God doe je met je hart. Het is nooit anders geweest. God heeft altijd het hart van zijn volk gezocht. Maar ons hart laat zich gemakkelijk verleiden door verkeerde minnaars. Of het trekt zich terug, vanwege kwetsuren in onze jeugd. O“f het durft niet voor de dag te komen, vanwege begane zonden.
Volgelingen van Jezus zijn hier niet immuun voor. Zij zoeken vaak de schijn-veiligheid van principes en prestaties. En ze leggen hun gereinigde hart het zwijgen op, omdat het hen wil leiden naar een onvoorspelbaar leven met God.

Stille stem


Op onbewaakte ogenblikken laat het hart merken dat het er nog is. Zijn stille stem kan ineens tot je doordringen en fluisteren: Denk je dat dit alles is? Zou je niet echt willen leven?! Je schrikt ervan en doet gauw het deurtje dicht. Je gaat nog meer je best doen om als een gedisciplineerd christen te leven en heel actief te zijn.
En toch… als je het aandurft om vanuit je hart voor God te leven, gaat er een wereld voor je open. Een wereld van intimiteit, schoonheid en avontuur. Dat zo'n leven weerstand oproept, ligt voor de hand. Maar je lééft.

Brent Curtis & John Eldredge


Brent Curtis was pastoraal raadsman en schrijver. Hij is omgekomen tijdens een bergbeklimming. John Eldredge is schrijver, pastoraal raadsman en spreker. De mannen waren jarenlang elkaars hartsvrienden.

Reviews (5)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Dit boek brengt alles samen...16 augustus 2018
Wat een inspirerende schrijvers, van dit de boek "De strijd om je hart", die mij confronteerden met rake uitspraken over hoe ik inderdaad vaak denk en handel, maar vooral zou willen zijn! Dit boek raakte mijn hart, omdat het hele praktische handreikingen geeft om werkelijk met je hele hart te leven en tegelijkertijd rust in je hart te vinden!
Levensveranderend29 mei 2018
Levensveranderend. Je begrijp jezelf beter en komt onder de indruk van Gods liefde. Je kunt je eigen valkuilen beter plaatsen en meer relativeren
Geweldig boek!27 juni 2017
Dit boek brengt je terug naar waar het werkelijk om gaat in het Christendom: God die op zoek is naar jouw hart. Heel veel situaties lijken je te vertellen dat je je vooral goed moet gedragen om voor God interessant te zijn, maar de waarheid is dat God op zoek is naar je ware hart. Hij wil je kennen zoals je bent en je vrijmaken tot wie je kunt zijn. Het gaat niet om goed gedragen en veel doen voor God, het gaat om je hart dat vrij wordt echt te leven en God echt te kennen. Van hart tot hart. Bevrijdend voor iedereen die tobt met het gevoel dat het nooit goed genoeg is of dat er van alles van je verwacht wordt waar je nooit aan zult kunnen voldoen...
Wow14 februari 2017
Een aanrader voor iedereen! Absoluut! het is ontzettend bevrijdend, het verruimt je blik en geeft een nieuw inzicht!
Eén van de beste boeken ooit!!09 februari 2017
Dit boek is geweldig! Misschien wel een van de beste boeken ooit!
Het brengt de psychologie en de lezer terug waar zij horen: bij de Maker van hemel en aarde!!
Het beschrijft wat de kerk heel lang heeft gemist!!

Recent bekeken

De Strijd om je hart

De Strijd om je hart

Meerdere auteurs
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg