• 978-90-6067-8633

De Kracht van biddend bijbellezen

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
Worstel jij ook wel eens met gebed? Hoe moet ik bidden? Wanneer moet ik bidden? Welke woorden gebruik ik wel en welke juist niet? Hoort God al mijn gebeden? En hoe verhoort Hij mijn gebeden, als ik niet krijg wat ik Hem gevraagd heb?

Hoe is gebed bedoeld?


Stormie Omartian neemt je in dit boek De Kracht van biddend bijbellezen mee door de Bijbel. Ze laat je zien hoe bekende bijbelpersonen als Mozes, David, Jozua, Maria, Petrus en Jezus baden, en hoe God hun gebeden verhoorde. Ze wil je leren hoe God het gebed bedoeld heeft. Zodat je leert hoe u dagelijks met Jezus kunt wandelen. Hoe je de leiding van de Heilige Geest kunt opmerken en gehoorzamen. Welke beloften God voor  jouw situatie in zijn Woord heeft gegeven. Hoe je je lasten bij Hem kunt afleggen. En hoe je meer kunt genieten van je gesprekken met de hemelse Vader.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Lezen en stil worden29 mei 2018
Gekocht op aanraden van een kennis, maar het boekje is zeker de moeite waard.
Eerst een stuk Bijbellezen, gevolgd door een overdenking en een gebed. Mooi aanvulling voor je stille tijd
Mooi07 februari 2017
Dagboekje met korte, krachtige stukjes over alle aspecten van gebed. Heel bruikbaar voor elke dag. Elk stukje wordt voorafgegaan door een bijbelgedeelte en afgesloten met een kort gebed. Heel praktisch en opbouwend.

Recent bekeken

De Kracht van biddend bijbellezen

De Kracht van biddend bijbellezen

Stormie Omartian
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg