• 978-90-5999-1989

De Droom van God

€ 14,95
2 reviews
Aantal:
Wat zijn jouw dromen? Hoe hoop jij dat jouw toekomst eruitziet? Wat zou je willen bereiken? Wat zou je willen doen? Met wie hoop je te zijn? Wat hoop je te hebben gezien? Welke rol speelt God in die plaatjes? Hoe gaaf zou het zijn als jouw droom en die van God samenvallen?

Die van God? Heeft God ook een droom dan? Jazeker. God droomt van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid woont. God droomt van een groots bruiloftsfeest voor zijn Zoon. Hij droomt dat er daar een massa mensen gelukkig bijeen zal zijn die niemand kan tellen. En het is zijn diepste verlangen dat jij erbij bent, en eraan meewerkt.

In dit boek beschrijft Henk Stoorvogel hoe hij werd gegrepen door de droom van God. Hoe Gods droom zijn droom werd. Hij nodigt je uit om aan te haken bij een wereldwijde groep mensen die allen niets liever willen dan dat God de volledige heerschappij heeft over alles en iedereen. Een wereld waarin iedereen gezond is, niemand nog verdriet kent, iedereen God eert, ieder- een deelt in de oneindige blijdschap van God. Doe je mee?

Henk Stoorvogel (1977) is getrouwd met Ruth en vader van twee zonen en twee dochters. Na jarenlang gewerkt te hebben als voorganger bij de VEZ (Zwolle), richt hij zich nu vooral op de door hemzelf opgerichte School voor Spreekvaardigheid en het Sermon Movement Center. Hij is auteur van vele boeken, waaronder het
recentbij Gideon verschenen Leiderschap vanuit de oorsprong (2021).

De droom van God is het allereerste boek dat Henk Stoorvogel ooit schreef. Het verscheen bij onze uitgeverij in februari 2003. Speciaal ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwste boek Leiderschap vanuit de oorsprong, maken we zijn eerste boek weer beschikbaar.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
In een woord: fantastisch!16 februari 2011
We waren een beetje uitgekeken op ons dagboekje dat we iedere ochtend behandelden om daarmee de dag in te gaan en besloten om gewoon iedere ochtend een paar hoofdstukjes uit De Droom van God te behandelen. We hadden geen betere keus kunnen maken! Wat een fantastisch boek! Elke keer weer zijn we (en niet alleen ik, maar ook mijn man) tot tranen geroerd en worden we aangezet tot nadenken over hoe we onze medemensen het beste kunnen bereiken met Gods liefde. Hij brengt de situaties van toen (beschreven in de Bijbel) treffend heel dichtbij. Kijk uit naar z'n andere boeken, die ik zo meteen ga bestellen!
Zo begon het voor Henk Stoorvogel!16 juli 2009
Een leuk boek om te weten vanuit welke passie Henk Stoorvogel hetgeen doet wat hij nu doet. Hij beschrijft het begin van zijn christelijk geloof in zijn jongeren jaren en welke keuze hij heeft moeten maken. Daarbij komt zijn sport, maar ook de organisatie die hij opzette kort aan bod. Het eerste en tot-nu-toe beste boek van Henk Stoorvogel waarin hij zijn passie verwoord op papier. Een boek waarvan je benieuwd bent wat er op de volgende pagina gaat gebeuren.

Recent bekeken

De Droom van God

De Droom van God

Henk Stoorvogel
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg