Dagboek voor kleine schatjes365 eenvoudige meditaties voor jonge kinderen

€ 22,50
1 review
Aantal:
Schattige figuurtjes, korte meditaties en verrassende rijmpjes brengen 365 bijbelteksten tot leven voor peuters en kleuters. Zo leren ze al heel jong een moment voor God te hebben. En dat zal meewerken aan hun vorming tot liefdevolle, gelovige mensen.

Elke dag begint met een bijbelse belofte of waarheid. Daarna volgt een korte meditatie die bij de leeftijd van kleine schatjes past. En iedere pagina wordt afgesloten met een toepasselijk en luchtig rijmpje.

De schattige illustraties van Elena Kucharik geven dit boek een aantrekkelijk, eigen karakter. Het Dagboek voor Kleine Schatjes neemt kleine kinderen mee op een tocht door de Bijbel. In kleine stapjes.

Van Genesis tot Openbaring ontdekken kinderen dat God een liefdevolle Vader is, die rijke beloften heeft gedaan en die een bijzondere voorliefde voor kinderen heeft.

De gebruikte bijbelteksten zijn vereenvoudigd ter wille van de jonge lezertjes.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Desiree de Vries
Fijn, Bijbels boek voor iedere dag08 november 2020
Wat een fijn boek om iedere dag een stukje uit de Bijbel te lezen met peuters. De verzen gaan de hele Bijbel door, de stukjes tekst zijn een prachtige link tussen het Bijbelvers en het dagelijkse leven van jonge kinderen! De gedichtjes onderaan komen een enkele keer niet overeen met de gelezen tekst, maar meestal is het een mooie en makkelijk te onthouden 'samenvatting'

Recent bekeken

Dagboek voor kleine schatjes

Dagboek voor kleine schatjes

Carla Barnhill
€ 22,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg