Boeken van Stasi Eldredge

Stasi Eldredge heeft een bacheloropleiding in de sociale wetenschappen en zat in de leiding van Youth for Christ. Nu is ze medebestuurder van het vrouwenwerk van Ransomed Heart Ministries.
Ze leidt al jaren bijbelstudies voor vrouwen en het raakt haar diep als ze vrouwen kan helpen hun identiteit te ontdekken als bruid van Christus.

De prachtige natuur in Colorado boeit haar. Ze is dan ook vaker buiten te vinden dan in haar huishouden. Ze houdt van haar gezin, een bubbelbad, goede gesprekken, de wind, haar hond Scout, iemand die de afwas voor haar doet, een goede film, lekker uithuilen, een paard dat Cora heet en bovenal… van God, die haar liefheeft en haar telkens weer verbaast door haar op wonderlijke, vertrouwelijke manieren in het hart te raken.

Stasi Eldredge schreef het boek Worden wie ik echt ben (vertaling van Becoming Myself). Samen met haar man John Eldredge schreef ze De fascinerende vrouw en Ik heb je lief voor het leven.

Meer van Stasi Eldredge

De Fascinerende vrouw

De Fascinerende vrouw

Meerdere auteurs
€ 19,95
Ik heb je lief voor het leven

Ik heb je lief voor het leven

Meerdere auteurs
€ 18,50
Worden wie ik echt ben

Worden wie ik echt ben

Stasi Eldredge
€ 19,95
Stasi Eldredge

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg