Boeken van S. Truett Cathy

S. Truett Cathy is de oprichter en voorzitter van Chick-fil-A Inc., een keten van snelrestaurants met meer dan 1000 vestigingen in 34 Amerikaanse staten en Washington D.C.. De omzet is vele miljoenen dollars per jaar.
Truett staat bekend om zijn oprechte vrijgevigheid, in termen van tijd, talent, aanraking en rijkdom. Zijn Win-Shape Centre Foundation geeft langdurige verzorging aan meer dan honderd kinderen, daarnaast is hij medefinancier van Camp Win-Shape, een programma met zomerkampen voor jongens en meisjes, evenals WinShape Wilderness, een programma om kinderen te laten leren door ervaring. De Foundation (stichting) heeft ook honderden studiebeurzen uitgereikt, als onderdeel van een gezamenlijk project met Berry College in Rome (Georgia).

Truett geeft al bijna vijftig jaar lang les op de zondagsschool en heeft duizenden uren geinvesteerd in honderden jongens uit de onderbouw van de middelbare school. En hij heeft zijn armen om tientallen geadopteerde kleinkinderen geslagen.
Zijn bedrijf is sponsor van de Chick-fil-A Peach Bowl, een universitaire rugby-competitie, en de Chick-fil-A Charity Championship, een golftournooi voor dames. Beide evenementen zijn zeer populair.
Chick-fil-A Inc. heeft haar franchisenemers de kans gegeven een Chick-fil-A-restaurant te beginnen met een minimale eigen investering van slechts $ 5000. Het is niet verwonderlijk dat 95 procent van deze franchise-restaurants lange tijd in handen van dezelfde eigenaar blijven. Een ander interessant gegeven is dat oproepkrachten veel langer bij deze restaurants blijven werken dan bij de meeste andere fastfood-restaurants.
Voor meer informatie over Chick-fil-A en Truett Cathy kunt u terecht op de website: www.chick-fil-a.com.

Meer van S. Truett Cathy

S. Truett Cathy

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg