Boeken van Louie Giglio

Louie Giglio wordt geboren in 1958 en groeit op in Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia. Tijdens zijn studie aan de universiteit komt hij tot geloof. Hij studeert af aan de universiteit en gaat naar het Southwestern Baptist Theological Seminary in Texas, waar hij zijn Master of Divinity titel behaalt. Na de universiteit begint hij, samen met zijn vrouw Shelley, met wekelijkse bijbelstudiebijeenkomsten voor studenten. Later keren zij terug naar Atlanta. Tijdens de vliegreis daar naartoe vraagt hij God om richting voor de toekomst. Louie Giglio besluit nationaal studentenbijeenkomsten te gaan organiseren. Hieruit ontstaat de Passion beweging.

In 1997 organiseren zij voor het eerst een landelijke studentenconferentie. Inmiddels zijn de conferenties uitgegroeid naar 25000 bezoekers en is er ook een Passion-wereldtournee. Vanuit de organisatie worden hulpprojecten gesteund op zes verschillende continenten. In februari 2009 sticht Louie Giglio, samen met zanger Chris Tomlin, de Passion City Church in Atlanta. Louie Giglio is niet alleen spreker en schrijver (van Mijn aanbidding is voor U en Niet te geloven en Zo groot is God), hij geeft ook leiding aan Sixstepsrecords, een platenmaatschappij waarbij gospelartiesten als Chris Tomlin, de David Crowder Band, Charlie Hall en Matt Redman zijn aangesloten. De boodschap van Louie Giglio is gericht op jongeren en heeft aanbidding als centraal thema. De woorden uit Jesaja 26 vers 8 vormen zijn levensmotto: "Wij richten ons naar uw uitspraken, wij zien uit naar U. Uw roem verkondigen, dat is ons verlangen."

Louie Giglio woont met zijn vrouw Shelley net buiten Atlanta.

Meer van Louie Giglio

Zo groot is God!

Zo groot is God!

Louie Giglio
€ 24,95
Niet te geloven

Niet te geloven

Louie Giglio
€ 24,95
Mijn aanbidding is voor U

Mijn aanbidding is voor U

Louie Giglio
€ 6,95
Louie Giglio

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg